MediaKit of taradekorte.nl

Tara de Korte

Ik schrijf op mijn persoonlijke blog veel over lifestyle maar ook over beauty en fashion naast dit houd ik ook erg veel van bakken en interieur.
taradekorte.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
750
Views every month
250
Unique visitors every month
7
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Tara de Korte

Tara de Korte

Language

Dutch

Social Media

Wat willen jullie lezen?

7 days ago

Hey, het is al weer een tijdje geleden dat ik een artikel online heb gezet. Dit komt omdat ik gewoon echt even heel druk was met school en ook heb ik op dit moment niet heel erg veel inspiratie voor nieuwe artikelenen, dus mijn vraag aan jullie is om in de reacties suggesties voor leuke … Meer lezen over Wat willen jullie lezen?

Review Rimmel nagellak

1 month ago

Hi, het is alweer een tijdje geleden dat ik een review heb gemaakt en daarom leek het me wel weer eens leuk om een review te maken. Vandaag review ik een super leuke nagellak van rimmel die ik nog voor mijn verjaardag heb gekregen! Lees je mee? Het nagellakje is van de Rita ora lijn … Meer lezen over Review Rimmel nagellak

Plog! 

1 month ago

Hi, het leek me wel weer eens leuk om een dagje voor jullie te ploggen. Ik heb afgelopen donderdag geplogd voor jullie en ik had deze dag 3 uurtjes les en verder was ik gewoon lekker thuis. Ik begon de dag natuurlijk met mezelf klaarmaken en ontbijten en daarna was ik even aan mijn blog … Meer lezen over Plog! 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
taradekorte.nl
MediaKit: Tara de Korte
750
750
250
250
0 34
https://twitter.com/kortetara
251
https://www.instagram.com/taartjeee_xx
€ 0 - € 250
Share