MediaKit of kampeermeneer.nl

Kampeermeneer.nl- Blog met handige tips over kamperen en campings

Het kampeerblog met die ene leuke camping in Nederland, Frankrijk en Europa, kampeerverhalen en handig tips om kamperen nog leuker te maken.
kampeermeneer.nl

Offered products

  • Giveaway € 0 - € 250
  • Video € 251 - € 500
  • Email € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Review € 251 - € 500
  • Editorial € 251 - € 500
  • Link € 0 - € 250
35k
Views every month
21k
Unique visitors every month
21
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Tjerk Romkema

Tjerk Romkema

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Check nu! Heb jij 2 Caravana kaarten gewonnen?

6 days ago

De winnaars van de Caravana winactie zijn bekend! Volgende week is het al zover. Van 18 t/m 23 januari kun je in Leeuwarden je kampeerhart weer ophalen en deze mensen kunnen er met twee personen gratis naar toe: Tromgeroffel En de winnaars zijn: Ivonne de Wit Jeroen Otter Gefeliciteerd jullie hebben beide 2 vrijkaarten gewonnen! Er is een mail naar jullie onderweg met de instructies voor het ontvangen van de digitale toegangskaartjes. Niet gewonnen? Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon een bezoekje brengen aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Er is genoeg te doen! Vaker kans maken op mooie prijzen? Op kampeermeneer komen regelmatig winacties voorbij. Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter of instagram en blijf altijd op de hoogte van de laatste winacties!

Het bericht Check nu! Heb jij 2 Caravana kaarten gewonnen? verscheen eerst op Kampeermeneer.nl.

Gratis naar de Caravana 2018?

1 week ago

Eén van de grootste kampeerbeurzen van Nederland staat weer voor de deur, de Caravana!  Vorig jaar noemde ik de Caravana al een Nirvana en dit jaar is het er alleen maar beter opgeworden. Met heulveul caravans en campers maar het leukste aan de Caravana vind ik altijd dat er vooral ook heel veel campings te vinden zijn. Wij geven 4 gratis kaarten voor de Caravana weg! Meer dan 200 campings op de Caravana Op de Kampeer en Caravanjaarbeurs in Utrecht vind ik het altijd zo jammer dat er zo weinig campings aanwezig zijn. Op de Caravana heb je met meer dan 200 campings uit alle windhoeken van Europa genoeg campings om uit te kiezen. Er zitten sowieso een paar mooie campings tussen heb ik al gezien, leuk om je te oriënteren voor de mei- of zomervakantie 2018. Dit jaar is er voor het eerst een apart plein met veel campings uit Nederland wat weer handig is voor de weekendjes weg. Want dat is dit jaar dé kampeertrend! Caravana = ook campers, vouwwagens, tenten en zelfs daktenten Vroeger dacht ik altijd dat er op de Caravana alleen maar caravans te vinden waren. Ik had het verkeerd want er zijn ook genoeg campers en vouwwagens te vinden. Waar je zeker even langs moet gaan is bij CAMPWERK want zij introduceren dit jaar op de Caravana de IKamper een daktent voor vier personen. Altijd leuk om een keer uit te proberen. Kies en stem op de Caravana op het kampeermiddel van de toekomst Hij is terug van weggeweest. de designwedstrijd.  Ik vind dit echt tof! Op de Caravana kun je stemmen op het kampeermiddel van de toekomst.  Universiteiten en hogescholen hebben volgens hun laatste inzichten een voorspelling gedaan van hoe wij over 10 jaar kamperen.  Mijn favorieten zijn de uitvouwbare caravans de Dragonfly...

LEES MEER

Het bericht Gratis naar de Caravana 2018? verscheen eerst op Kampeermeneer.nl.

Mijn 10 favoriete kampeeraanbiedingen van januari!

3 weeks ago

Mijn favoriete kampeeraanbiedingen van januari! Op de blog met kampeeraanbiedingen voor Black Friday kreeg ik veel leuke reacties en ook mijn andere kampeeraanbiedingen blogs werden veel gelezen. Daarom heb ik besloten om iedere maand aan het begin van de maand voor jullie een rondje langs de kampeerwinkels te doen om te kijken wat voor leuke aanbiedingen er te vinden zijn.  Dit zijn mijn 10 favoriete aanbiedingen die mij zin geven in kamperen! Kampeeraanbiedingen januari 2018 De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die ikzelf leuk of interessant vond. Ik heb geen prijschecks gedaan of het wel echt de allergoedkoopste aanbieding was en heb ook alle producten niet zelf getest. Maar het zijn aanbiedingen met kortingen die mij in de verleiding brengen. De meeste van de onderstaande kampeeraanbieidngen gelden voor de gehele maand maar op = op!     Kampeeraanbiedingen in je mailbox? Wil je geen kampeeraanbiedingen meer missen en iedere maand samen met de leukste kampeertips en campings ook mijn favoriete kampeeraanbiedingen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in de voor de nieuwsbrief en dan ontvang je iedere maand alle kortingen en aanbiedingen die ik voor je geselecteerd heb in je mailbox. Volg kampeermeneer ook op facebook, twitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en mooie kampeeraanbiedingen.        

Het bericht Mijn 10 favoriete kampeeraanbiedingen van januari! verscheen eerst op Kampeermeneer.nl.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share