MediaKit of natureofhappiness.nl

Nature of Happiness


natureofhappiness.nl

Offered products

Not yet available

Wies Kerrebijn

Wies Kerrebijn

Language

English

Social Media

Happiness in Australia

2 weeks ago

Tarte Deluxe Bronzer & Highlighter Duo

2 weeks ago

    
Even geleden schreef ik al een artikel over de Tarteist Treats Eye & Lip Set van Tarte, en vandaag is het Deluxe Bronzer & Highlighter Duo aan de beurt. De twee producten komen in een setje, en zijn wat kleiner dan normale producten waardoor ze ontzettend handig zijn voor op prijs. Omdat ik Tarte nog nooit had geprobeerd, leek het me leuk om een aantal producten uit te proberen en te kijken of ze bevallen. 

Highlighter is toch wel een van mijn favorieten als het aankomt op make-up producten. Ik houd ervan als er een mooie glow op mijn wangen rust, en ik gebruik het dan ook elke dag. Zelfs als ik verder vrijwel geen make-up op heb, vind ik het wel mooi om een beetje highlighter aan te brengen. Vooral in de zomer is het prachtig als de zon erop schijnt. Deze highlighter van Tarte heet de Amazonian Clay 12-Hour Highlighter, een redelijk koele highlighter met een mooie shimmer. 

Ook bronzer kan natuurlijk niet ontbreken, en aangezien ik van mezelf best bleek ben vind ik het fijn om hiermee wat kleur in mijn gezicht aan te brengen. Deze Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer van Tarte is ietwat oranje naar mijn mening, maar gelukkig niet té waardoor hij nog wel mooi is. Dit product is naar mijn mening wel geschikter voor de lichtere huid, dus mocht je een wat donkerdere huid hebben dan is deze bronzer waarschijnlijk niet zo zichtbaar op de huid.

De highlighter is, zoals ik al zei, redelijk koel. Persoonlijk ben ik wat meer fan van warme highlighters, maar een koele kan wel erg mooi zijn - vooral in de zomer. De bronzer vind ik qua kleur wel mooi, hoewel ik 'm liever een tikkeltje grauwer had gehad. 

Het is altijd lastig om highlighter vast te leggen, maar op deze foto is 'ie gelukkig wel goed te zien! Ik vind de glow echt prachtig, ondanks dat 'ie wat koeler is. Daarnaast ben ik ook blij met de bronzer, want zo kan ik toch wat meer kleur in mijn gezicht creëeren. 

Ik moet toegeven dat dit duo voor mij niet perfect is, maar ik ben er zeker wel tevreden over. Kwalitatief gezien zijn de producten erg goed, en ook de verpakkingen vind ik heel schattig. Wel had ik graag nog kleine spiegeltjes gezien, want dit is natuurlijk wat handiger voor op reis. Of het waterproof en 12-hour lasting is weet ik niet zo goed, maar de producten blijven zeker wel goed op de huid zitten. Van de highlighter moet je wel houden, omdat 'ie redelijk glitterig is - maar zelf houd ik wel van opvallende highlighters. Het duo kostte $24 (Australische dollars), wat rond de €16 is - een prima prijsje dus! Het is het proberen wel waard!

Tarteist Treats Eye & Lip Set

1 month ago


Een tijdje geleden ging ik naar Sydney met vriendinnen, en ik was ontzettend blij dat ze daar een Sephora hadden! Ik was al in tijden niet meer naar een Sephora geweest, dus natuurlijk konden we het niet weerstaan om even naar binnen te gaan. Ik zag daar een prachtig palette van Tarte, een merk waar ik nog nooit iets van geprobeerd had. Wel vond ik het oogschaduw palette wat prijzig, en besloot ik in plaats daarvan een aantal kleine producten van Tarte te kopen om uit te proberen. 
Ik kocht onder andere het Tarteist Treats Eye & Lip setje met drie miniatuur producten, namelijk een oogschaduw palette met zes kleuren, een lipgloss en een mascara. Vooral de kleuren in het oogschaduw palette spraken me erg aan, en ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit.
In het palette zitten zes verschillende bronzige/rozige kleuren, die allemaal een warmere ondertoon hebben. Er zitten een aantal neutrale kleuren in, maar ook een paar die er echt uitspringen. Zo kun je zowel een hele neutrale als opvallende ooglook creëeren. 


Over de kwaliteit van de oogschaduws ben ik echt ontzettend enthousiast! De kleuren vind ik heel mooi, en de oogschaduws hebben ook zeker veel pigment waardoor ze echt van je huid afspatten, zoals hierboven. Stiekem wil ik nu ook graag het andere oogschaduw palette dat ik bij Sephora zag, omdat deze oogschaduws zo verrassend goed zijn.

Ook zat er bij het setje een kleine lipgloss. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit in mijn leven lipgloss heb gedragen, omdat ik het gevoel van lipgloss niet bepaald fijn vind. Wel is het pigment van deze lipgloss erg goed, en ook de kleur vind ik mooi.Omdat ik toch meer van matte lipproducten houd, heb ik even geëxperimenteerd met een witte gezichtspoeder die ik op mijn lippen heb gedept. Ideaal is het natuurlijk niet, maar dit zorgt er wel voor dat de glans van de lipgloss wat verdwijnt. Persoonlijk vind ik dit wat mooier, en wie weet ga ik 'm zo wel dragen.


Iets waar ik ook erg enthousiast over ben, is de mascara. Ik houd van dunne, lange wimpers en dat krijg ik door deze mascara. Natuurlijk is het maar een mini, maar wie weet koop ik nog een keer de full-size versie van deze mascara. Zeker aan te raden!

Ondanks dat er een lipgloss in het setje zit waar ik niet zo van houd, ben ik heel tevreden met de producten. Zowel het oogschaduw palette als de mascara vind ik erg prettig in gebruik, en ben ik erg blij met de kleurencombinatie in het palette. Ook had ik nog nooit iets van Tarte geprobeerd, waardoor het extra leuk was om verschillende producten van het merk te proberen. Zeker aan te raden! Het setje kost trouwens $37, wat ongeveer €24 is.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share