Campaign

Geen BKR-toetsing bij Private Lease? Kan dat?

Briefing

Campaign expectations

MijndomeinAuto is uitgegroeid tot de meest transparante private leasemaatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Klanten van MijndomeinAuto profiteren van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. 

Opdracht

Wij zoeken bloggers die een artikel willen schrijven over het onderwerp BKR-toetsing bij Private Lease. Dit artikel is bedoeld ter aanvulling van onze blogposts en is publiekelijk bruikbaar voor u als publishers.

Het is voor ons de bedoeling om middels dit artikel inzichtelijk te maken voor de lezer dat wij geen BKR-registratie doen wanneer een er bij ons een auto geleast wordt. De strekking van dit artikel is informerend over BKR toetsing bij private lease in z'n algemeen, maar ook verklarend over hoe de BKR-registratie niet noodzakelijk is bij MijndomeinAuto. Daarnaast dagen wij u uit om met eigen ideeën te komen die van pas kunnen komen bij dit onderwerp. Wij zullen de benodigde informatie over het voorgaande verstrekken als we akkoord zijn over de prijs en de voorwaarden, zodat u een artikel kunt schrijven waarin de feiten over de BKR-registratie juist worden omschreven.

Unique Selling Points MijndomeinAuto:

• 100% prijsgarantie;

• Eenvoudig, Transparant en Snel;

• Geen BKR registratie;

• Standaard luxe uitvoeringen.

Wij staan daarnaast open voor nieuwe ideeën en/of samenwerkingsvoorstellen. Mocht u nog aanvullende informatie nodig hebben omtrent de campagne, dan horen wij dat graag.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

MijndomeinAuto is uitgegroeid tot de meest transparante pri...