Campaign

Tafels99.nl Link

Briefing

Campaign expectations

Kan je kamer wel een stoerdere uitstraling gebruiken? Ben je op zoek naar een echte eyecatcher in huis? Tafels99 meubels Zevenaar is dé plek voor jouw nieuwe Eikenhouten tafels in alle vormen en maten. Handgemaakte topproducten tegen een heel scherpe prijs! In onze webwinkel staan ruim 45 tafels aan waaruit je een keuze kan maken. Stuk voor stuk zijn unieke eigenschappen, stuk voor stuk zelf samen te stellen! Zo hebben wij ieder blad op voorraad en kun je de tafel in 8 verschillende kleuren geleverd krijgen. We hebben veel verschillende soorten tafels.

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in de stijl van jouw website is geschreven. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog opgezocht wordt. Dit wordt bevorderd door in de content zoektermen op te nemen waar ook op lange termijn nog naar gezocht wordt.

Een aantal voorbeelden:

  • Een industrieel interieur: 10 inspiratietips
  • De perfecte tafel in een minimalistisch interieur
  • De mooiste lamp boven jouw eiken tafel

Linkplaatsing

Deze campagne is voor het plaatsen van een link in een bestaand artikel. We ontvangen graag een link van het artikel waarin de link geplaatst zou moeten worden.

Link

https://www.tafels99.nl/eiken-tafels --> anker: Eiken tafel / Eiken eettafel / Eiken tafels van Tafels99.nl

https://www.tafels99.nl --> anker: tafels99.nl / www.tafels99.nl

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Kan je kamer wel een stoerdere uitstraling gebruiken? Ben j...