Campaign

Memebags — katoenen tasjes met memes

Briefing

Campaign expectations

memebags is een fresh tasjeslabel, opgericht in 2018 door twee vrienden, met een liefde voor memes. Bij het maken van hun eerste collectie werden ze geïnspireerd door hun motto "Shit is smaakvol, net als maggiblok", wat vandaag nog steeds hun unieke, maar veelzijdige handtekening is.

Regelmatig brengt memebags een nieuwe unisex collectie uit die de visie van de heren vastlegt en een moderne houding combineert met retro-esthetiek. Elk stuk is gemaakt voor dagelijks gebruik. De moderne ontwerpen van memebags combineren naadloos comfort, strakke lijnen en nauwkeurige detaillering.

Was het allemaal goed? nee. Was het allemaal fantastisch? nee. Was het met liefde gemaakt, was het met passie gemaakt, is het met medewerkers gemaakt die er alles voor hebben gegeven? nee. When life gives you memes, make bags.

--------------

Zoals je ziet is memebags net iets anders dan een normaal merk. Voor memebags zijn wij op zoek naar Instagram influencers die een toffe post kunnen plaatsen met één van onze tasjes. Hierbij willen we een doorverwijzing naar onze eigen Instagram hebben. Het merk moet wel bij jou (en je doelgroep) passen. We zijn dus op zoek naar bloggers / influencers die op basis van een barterdeal een samenwerking willen aangaan. Afhankelijk van je bereik zijn wij eventueel bereid een kleine fixed fee te betalen. Vermeld in je pitch welke tas jij graag wil ontvangen om te posten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

memebags is een fresh tasjeslabel, opgericht in 2018 door twee vrienden, met een liefde voor meme...