Campaign

Montèl - Relaxfauteuils

Briefing

Campaign expectations

Montèl is in 1986 opgericht door Ger Nijman. Meer design voor minder, was Ger Nijmans gedachte. In een winkel in 't Gooi presenteerde hij zijn zelfontworpen meubels voor een betaalbare prijs. Het was een doorslaand succes, Montèl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland.

Voor Montèl zijn we op zoek naar leuke (interieur)bloggers die een artikel willen schrijven over het uitzoeken van een nieuwe relaxfauteuil, met uiteraard een link naar de website van Montèl. Je bent vrij om de blog in te steken, zoals jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan een blog over het inrichten van je woonkamer, meubels die je nog graag zou willen hebben of een heel ander creatief idee. Als je in de blog maar een relevant haakje kunt maken naar een relaxfauteuil, oftewel: een fantastisch comfortabele stoel voor in je woonkamer of andere ruimte naar keuze!

De link naar Montèl dient op een natuurlijke manier verwerkt te worden in het artikel. In deze zin komt de link bijvoorbeeld NIET natuurlijk over: "Vorig jaar hebben we een relaxfauteuil gekocht en daar zijn we nu nog heel blij mee". Maar in deze zin WEL: "Vorig jaar hebben we ons online georiënteerd en vonden we deze prachtige collectie relaxfauteuils". We hebben ons verdiept in de verschillende mogelijkheden en uiteindelijk een keuze gemaakt voor .. etc.


LET OP: er is ook een pitch voor Montel over banken. Als je daar al op hebt gepitcht, kun je helaas niet ook nog een blog schrijven over relaxfauteuils. 

Dit is een campagne die voor een langere periode loopt. Elke maand gaan we opnieuw een aantal samenwerkingen aan, het kan dus even duren voor je een reactie ontvangt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Montèl is in 1986 opgericht door Ger Nijman. Meer design voor...