Campaign

Dailys Omega-3 Fishfree!

Briefing

Company description

Dailys Omega-3 is de perfecte vervanger van visolie. En dat is goed nieuws voor jou en de vissen! We laten de miljoenen vette visjes graag met rust, want er is een fantastische andere bron van omega 3. Kort en krachtig: Dailys Omega-3 slaat de vis over. We halen hoogwaardige en pure EPA en DHA rechtstreeks uit gekweekte algen. Precies: dezelfde bron waar vissen hun vetzuren vandaan halen. Kies jij met ons voor een toekomst zonder visolie? Volg het algenritme van verse, plantaardige Dailys Omega-3. Zorg goed voor je hersenen, hart, ogen en planeet.

ALGEN: DE HEILIGE GRAAL VAN OMEGA-3

Tot voor kort was visolie vrijwel de enige bron voor essentiële omega 3-vetzuren. Maar aangezien nu al 25% van de wereldwijde visvangst wordt gebruikt om omega 3 te produceren, moest een duurzaam alternatief worden gevonden.

In de eerste plaats om de bedreigde oceanen en visstand een handje te helpen. Net als mensen maken vissen zelf geen omega 3 aan. Ze halen hun vetzuren uit algen. Hoe fantastisch zou het zijn om de vis over te kunnen slaan en omega 3 rechtstreeks uit algen te halen? Bovendien zou dat een veel schoner product opleveren. De olie die uit vissen wordt geperst, zit namelijk vol gifstoffen die er in minstens zeven stappen uit moet worden uitgefilterd.

Gelukkig hebben slimme wetenschappers een belangrijke vondst gedaan. In het water van een mangrovebos ontdekten ze een algensoort die rijk was aan omega 3. De algen groeiden dankzij de voedingsstoffen uit bladeren die in het water dreven. We kunnen dit proces nu nabootsen en algen op grote schaal laten groeien volgens een proces dat in Europa is gepatenteerd. In grote roestvrijstalen tanks, met slimme voedingsstoffen in plaats van bladeren. Maar volgens hetzelfde natuurlijke principe als in de mangroven.

Het resultaat? Dailys Omega-3: het beste Omega-3 -supplement dat je je kunt wensen. Plantaardig, vers, puur en rijk aan DHA en EPA. Goed voor de oceaan en goed voor jou.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het is natuurlijk belachelijk dat we nog vissen uitknijpen voor de omega-3 terwijl vissen het ook...