Campaign

Testa Omega-3

Briefing

Company description

Testa Omega-3 heeft één heel duidelijk doel voor ogen, namelijk: het vervangen van visoliecapsules voor een plantaardig alternatief, algenolie capsules. Waarom? Omdat maar liefst 25% van de wereldwijde visvangst gebruikt wordt voor de productie van omega 3. Sterker nog, als we op deze voet door vissen, zullen de oceanen tegen het jaar 2050 helemaal leeg zijn. En dat is helemaal niet nodig! Vissen maken namelijk, net als wij, hun omega 3 helemaal niet zelf aan. Zij halen het uit algen. En wat de vissen kunnen…Dat kan Testa ook!

Dat doen we op land in een gecontroleerde omgeving. We hebben zo altijd beschikking over schoon water en kunnen we alle onderdelen van het proces optimaal controleren. Het resultaat is een 100% plantaardig en loepzuiver omega 3 supplement. Omdat we geen vis gebruiken zitten er ook geen schadelijke stoffen in de capsules zoals zware metalen, pcb’s en dioxines. Maar wél al het waardevols dat zuivere omega 3 je hersenen, ogen en hart te bieden heeft. Dat maakt Omega-3 van Testa niet alleen beter voor de oceanen. Maar ook beter voor jou!

Elke capsule bevat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid omega 3. En als je dagelijks een capsule Testa Omega-3 neemt in plaats van dezelfde hoeveelheid omega 3 uit visolie, dan red je omgerekend 36 vissen per pakje!

Veel visolie gebruikers zijn niet of onvoldoende bekend met (de voordelen van) plantaardige alternatieven. Tijd dus dat we ze dat heel duidelijk gaan maken. 

Voordelen van de plantaardige omega 3 van Testa:

  • Er worden geen dierlijke producten verwerkt in de omega 3 capsules van Testa.
  • Algenolie is zuiverder, deze hoeft niet gefilterd te worden van zware metalen e.d. 
  • Eén capsule van Testa voldoet met 450 mg omega 3 aan de ADH van 200 mg zoals voorgeschreven door de gezondheidsraad. 
  • Hoogste concentratie DHA + EPA 
  • Per pakje Testa Omega-3 (60 capsules) red je 36 vissen! 
  • Onze producten worden verpakt in blisters en passen daarmee door je brievenbus.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag ontvangen we jouw voorstel voor een optimale samenwerking. Ongeacht welk platform: breng on...