Campaign

Geef een Onderscheiding

Briefing

Company description

Het initiatief GeefeenOnderscheiding.nl zet zich in om alle zorghelden van de coronacrisis namens het Nederlandse volk te bedanken voor hun inzet, door middel van een medaille én financiële steun. Via geefeenonderscheiding.nl kun je zo'n medaille bestellen, en wordt deze gegraveerd met jouw persoonlijke boodschap aangeboden aan een zorgmedewerker in Nederland. Ook gaat een deel van de opbrengst naar stichting Zwic (Zorg na Werk in Coronazorg) die zorgmedewerkers die zelf als gevolg van Corona in financiële moeilijkheden zijn gekomen helpen.

Over mij

Al jaren ben ik, als eigenaar bij Custom Company, bezig met het ontwikkelen van geschenken en onderscheidingen om emoties over te brengen. Mijn bijzondere waardering gaat uit naar mensen in de zorg die nu een bewezen verhoogd risico lopen en soms niet over voldoende of goed beschermingsmateriaal beschikken. Ze stellen zichzelf daarmee bloot aan COVID-19, evenals hun gezin. En sommigen van hen moeten door de lange dagen ook hun eigen gezinsleven missen. Met dit in gedachten en in mijn hart heb ik mijn zorgen wat opzij kunnen zetten en na kunnen denken wat ik terug kan doen. Ook is er in mijn eigen familie een overlijden geweest wat het gevoel van dankbaarheid en waardering versterkt.

De onderscheiding

Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde, is een grote inspiratiebron bij het ontwerp. De Britse verpleegkundige wordt zelfs afgebeeld op de massieve verzilverde medaille, die aan een sierlijk lint en in een­ luxe geschenkdoos geleverd. Op de achterzijde wordt een persoonlijke boodschap gegraveerd wat komt bij een van de zorghelden. De medaille is € 12,50 incl. btw.

Steun voor Stichting ZWIC

Naast een blijvende herinnering, biedt het initiatief ook financiële steun aan zorgverleners. Per onderscheiding gaat namelijk € 5 * aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC), een initiatief van zorgverleners voor zorgverleners. De stichting biedt financiële steun aan zorgverleners en hun familieleden, als zij zélf getroffen worden door het COVID-19 virus.

* Dit bedrag is incl. de bijdrage van €2,50 van ministerie van VWS

Hoe het werkt

1) Doneer een medaille voor € 12,50, Dit kan tot en met 31 juli.

2) In augustus starten wij de producten

3) Wij zorgen dat de medailles bij de zorghelden in de frontlinie komen, door deze aan de zorginstellingen aan te boeden

De gever/donateur

Naast de zorghelden, de onderscheiding is de gever even belangrijk. Hij / zij brengt daadwerkelijk de dankbetuiging en waardering over middels de medaille. Op de achterzijde wordt een persoonlijke boodschap gegraveerd wat komt bij een van de zorghelden.

De gever ontvangt binnen 48 uur een ontwerp van de gravering die verspreid kan worden op social media.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij horen in jouw voorstel graag wat voor content je zou willen maken, en voor welke prijs. Onze...