Campaign

Deurgrepenwinkel.nl

Briefing

Company description

Deurgrepenwinkel.nl is de grootste deurgrepenwinkel van Nederland, althans, in potentie. In een rap tempo proberen we ons assortiment deurgrepen uit te breiden, onze processen te optimaliseren en onze medewerkers te voorzien van extra kennis omtrent deurgrepen. Heel clich√©, maar elke deur heeft toch echt een deurgreep nodig. Aan ons de taak jou te voorzien van de deurgreep die je wenst. Niet eenvoudig, want de deurgreep is allang de deurgreep niet meer. De deurgreep is namelijk een waar interieurobject geworden! Het dient niet alleen te passen bij je deur, maar ook bij de rest van het interieur. Voor ons een leuke uitdaging om een zo compleet mogelijke collectie samen te stellen! Momenteel leveren wij deurgrepen voor onder andere:

  • Keuken kastjes;
  • Kasten/dressoirs;
  • Binnendeuren;
  • Voordeuren;


No beauty without color, ofwel; geen schoonheid zonder kleur. Daar sluiten wij ons volledig bij aan! Een deurgreep mag gezien worden. Gebruikelijk is de deurgreep met RVS-look of -afwerking; deze zie je terug in vrijwel elk huishouden. Onder de millenials speelt er echter een nieuwe trend: de (mat) zwarte deurgreep. De zwarte deurgreep geeft op subtiele manier een keuken of kast een stoer karakter; waar RVS(-look) zorgt voor een moderne touch. We gaven al eerder aan; een deurgreep is onderdeel van jouw interieur. Wij adviseren daarom goed te kijken naar het materiaal en de vorm van een handgreep. Zo doet een zwarte handgreep snel industrieel aan; en oogt een handgreep van RVS snel modern. 

Wij zijn een jong bedrijf, dat net een half jaar bezig is. We proberen mensen te stimuleren hun keuken op te knappen in plaats van te vervangen. In deze consumptiemaatschappij wordt te makkelijk afscheid genomen van spullen en te makkelijk iets nieuws gekocht. Wij willen met onze producten laten zien wat er mogelijk is door simpelweg de deurgrepen van een (keuken)kast te vervangen. We spreken onze klanten aan met je, jij en jouw. We willen namelijk in ons contact binden door middel van een persoonlijke communicatie in plaats van de afstandelijke "u"-communicatie. Met onze webwinkel zetten wij deurgrepen, -klinken & -knoppen weg voor een eerlijke prijs.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graan zien wij nieuwe artikelen geschreven in het Nederlands/Vlaams