Campaign

DrankjeDoen

Briefing

Company description

DrankjeDoen.nl biedt twee verschillende maar zeer interssante diensten: Dating en Hotspots. Deze twee diensten staan los van elkaar. Drankjedoen.nl/hotspots verzamelt de leukste hotspots van Nederland! Kroegen, loungebars, borrelcafé's, wijnbars, noem het maar op: wij willen het beste aanbod presenteren in Nederland. Natuurlijk zijn ervaringen van kenners hierbij super belangrijk. Daarom willen we per hotspot recensies verzamelen van echte kenners, jij dus!

Ben jij een blogger, foodie en/of ervaringsdeskundige en kun je ons en onze website bezoekers helpen aan reviews diverse hotspots in Nederland? Dus ben jij een echte fan van een bepaalde, kroeg, borrelbar, rooftop bar, wijnbar, loungetuin of een andere gave plek? Pitch dan snel op deze campagne.

Drankjedoen Dating is onze andere dienst: Dit is hét nieuwe blind daten. Wij geloven: 'Elkaar zien en horen, dan voel je pas of de klik er is'. Ons concept staat voor 1 minuut videodaten. En als er een match is dan krijg je toegang tot elkaars profiel en kun je tekstberichten naar elkaar sturen. Geheel veilig en uitermate geschikt voor mensen die genoeg hebben van het swipen en snel willen welen of iemand een match kan zijn.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Je schrijft een artikel waarin je een link plaatst naar Drankjedoen.nl/hotspots en Drankjedoen.nl...