Campaign

Permanent minder okselzweet en geur-Zomerkorting

Briefing

Company description

Iedereen zweet, dat is een normale en nuttige functie van je lichaam. Door vocht af te geven wordt de temperatuur van je lijf geregeld. Door de verdamping van zweet koelt je huid bovendien af. Vervelend wordt het als je in zodanige mate zweet, dat je hiervan hinder ondervindt in je dagelijks leven en je zelfvertrouwen en welbevinden in gevaar komen. Klotsende oksels tijdens een sollicitatiegesprek, een belangrijke presentatie, die spannende date of je wilt gewoon dat leuke grijze shirtje aan in de zomer zonder natte plekken onder je oksels.

Gelukkig is daar iets aan te doen met de miraDry behandeling. Bij de Mauritskliniek kun je je laten behandelen tegen (te) veel zweten door middel van de miraDry technologie, met blijvend resultaat. Lees meer hierover op: https://mauritskliniek.nl/miradry/

Helaas wordt de behandeling niet vergoed door de verzekering, maar is de miraDry behandeling (voor velen) een echte investering in zichzelf. Over het algemeen (80%) is 1 behandeling voldoende.

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd eerst een intake-gesprek plaats waarbij de behandeling uitgelegd wordt, maar ook wordt gemeten en besproken hoeveel je zweet en in hoeverre het (overmatige) zweten invloed heeft op je dagelijkse leven beinvloed. Deze intake is volledig vrijblijvend.

Speciaal voor de zomer hebben we een speciale actie: wanneer je in juni je miraDry behandeling boekt bij Mauritskliniek Den Haag, Mauritskliniek Nijmegen of Mauritskliniek Utrecht, dan ontvang je € 100 korting.

Actievoorwaarden:

  • Actieperiode is: 1-6-2021 t/m 31-7-2021.
  • Alle behandeling die in juni plaatsvinden krijgen €100,- korting.
  • Ook alle behandelingen die in juni worden ingepland voor juli 2021 krijgen €100,- korting.
  • De € 100 korting geldt alleen voor een 1e miraDry behandeling.

Deze effectieve behandeling pakt de bron van het probleem aan: de overactieve zweetklieren. Hoewel je lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat je lichaam 2-4 miljoen zweetklieren – slechts ongeveer 2% bevinden zich in de oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van je lichaam om zichzelf te koelen.

Omdat miraDry zowel effect heeft op de zweetklieren als de geurklieren, heb je ook geen last meer van een onprettige zweetgeur.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Mauritskliniek is de grootste miraDry aanbieder in Nederland, echter is de algemene naamsbekendhe...