Campaign

Wetime lancering

Briefing

Campaign expectations

Wetime is een nieuw gelanceerde website die het mogelijk maakt om gemakkelijk connectie te maken met andere koppels om je sociale leven te verruimen. In tijden dat relaties vooral via het internet ontstaan voelen we een behoefte om ook vriendschappen op die manier op te bouwen. Wetime bied een platform waar je je als koppel kan inschrijven om gekoppeld te worden aan een ander koppel uit je eigen regio met dezelfde interesse om op een ‘blind double date’ te gaan.

We zoeken websites die Wetime aan naamsbekendheid kunnen helpen en het systeem van de poule’s om op date te gaan uit te leggen. Er komt een explainer video op de website waarnaar gelinkt mag worden.

Meer info over Wetime:

Wetime is een platform voor koppels om nieuwe vriendschappen te sluiten. Woon je al vele jaren in die grote stad en heb je nog steeds niet echt nieuwe mensen leren kennen? Hebben jullie in je relatie elk je eigen vrienden van vroeger maar geen gezamenlijke kennissen? Maak dan samen als koppel een profiel aan en ontdek onze ideeën voor een bloeiende relatie. Stap in een poule en laat jullie matchen met een ander koppel voor een ‘blind double date’ of een afspraak waarbij bijvoorbeeld jullie kinderen samen spelen terwijl jullie nieuwe mensen leren kennen.

Op onze blog posten we tips om quality time (WeTime!) met elkaar te spenderen zoals leuke restaurantjes, uitstapjes, city trips,…En je kan je eigen tips en ervaringen delen om zo ook anderen te helpen. We hebben een systeem waarbij je punten kunt sparen (WeCoins) die je kan inruilen voor relatieversterkende cadeau’s.

Lancering is midden januari gepland.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wetime is een nieuw gelanceerde website die het mogelijk maakt om gemakkelijk connectie te maken...