Campaign

Prinsessenjurk.nl: Dé webshop voor kids!

Briefing

Company description

Kinderen zijn dol op verkleden. Ze hebben er niet eens een speciale gelegenheid voor nodig, want voor kinderen is het elke dag feest. In de webwinkel Prinsessenjurk.nl bestellen ouders zoals jij, de verkleedkleding voor kinderen die zo’n feestje compleet maakt. Voor meisjes en jongens in de leeftijd van 2-10 jaar vind je bij Prinsessenjurk.nl lieve, stoere, schattige, mooie, romantische en oersterke verkleedkleding voor je kind.

Where the magic begins...

Een zeer belangrijk aspect voor ouders; verkleden speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kind. Verkleden prikkelt hun fantasie, het stimuleert de creativiteit, geeft zelfvertrouwen, opgedane ervaringen worden verwerkt en ze leren op die manier de grotemensenwereld te begrijpen. Een masker of een cape is soms al genoeg om van personage te veranderen. Daarom dan ook onze quote: "Where the magic begins..."

Over Prinsessenjurk.nl

Prinsessenjurk.nl is opgericht door Loes Dujardin. Een jeugd vol creatieve uitspattingen, een opleiding aan de kunstacademie en drie kinderen dompelden Loes onder in de wereld van verkleedkleding voor kinderen. Ook zij zag het belang van verkleden in de ontwikkeling van haar kinderen. Wat in 2006 begon met zelfgemaakte verkleedkleding voor haar eigen kinderen is uitgegroeid tot een ultieme droom; het kunnen aanbieden van zowel kwalitatief hoogwaardige als ook betaalbare verkleedkleding voor kinderen. Prinsessenjurk.nl is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in verkleedkleding voor kinderen. Met meer dan 10.000 verkleedartikelen in het midden- en hoger segment van gerenomeerde nationale en internationale kwaliteitsmerken behoren we tot een niche én de grootste van NL en België.

Persoonlijke service en goede kwaliteit bovenaan!

Om het online shoppen zo plezierig mogelijk te maken, hebben we duidelijke en mooie foto's/video's, kan je eenvoudig bestellen, evt. dezelfde dag nog in huis, achteraf betalen en heb je 30 dagen bedenktijd. Én alles wordt met de hand nagemeten, zodat misverstanden over maatvoeringen zoveel mogelijk uitblijven. Liever persoonlijk advies? We staan graag voor je klaar!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar een influencer die een interessante blog wil schrijven over Prinsessenjurk.n...