Campaign

DoodleDoges NFT - geef een hond een thuis

Briefing

Company description

DoodleDoges is een nieuw NFT project (non fungible token) voor de hondenliefhebbers. Wij hebben 3.000 handgemaakte, unieke en computergegenereerde NFT's gecreeërd, virtueel tot leven gebracht in de Ethereum Blockchain. De prijs van 1 DoodleDoges NFT is 0.08 ETH (Ethereum).

Wij doneren een groot deel van de totale opbrengst van onze DoodleDoges NFT's aan verschillende hondenopvangcentra. Met elke aankoop bij DoodleDoges, help je ons dus honden een thuis te geven. Bij een sellout doneren wij $20.000 aan verschillende hondenopvancentra. Het is professioneel, langtermijnproject dat is gericht op de community en het welzijn van honden.

Op 1 februari start onze marketingcampagne. Op 20 februari start namelijk onze pre-sale. Bekijk voor meer informatie onze website (wordt nog aan gewerkt).

Toelichting NFT's

NFT is een Non-Fungible Token: een niet- inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal object (zoals een afbeelding) en dat registreer je vervolgens in een blockchain (een openbare database).

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die op de hoogte zijn van de cryptowereld en NFT's en deze d...