Campaign

Rockerz Fitness | Kinderstep & verlichting

Briefing

Company description

Rockerz biedt de ultieme fitness- en yogaproducten voor thuis. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden: alle producten genieten van een lange levensduur. Tevens zijn onze producten leuk voor het oog en we leveren uitgebreide instructiekaarten. No guts no glory: werk met Rockerz thuis aan je body & mindset!

Via deze campagne willen we graag 2 producten onder de aandacht brengen, namelijk onze kinderstep (voor kinderen van 3+ jaar) en onze LED verlichting voor om je armen om buiten goed zichtbaar te zijn. Deze producten kunnen namelijk ook in combinatie met elkaar worden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer je met je kind 's avonds buiten loopt en goed zichtbaar wilt zijn.

Kinderstep met lichtgevende wielen

Steppen is nu nog leuker geworden! En leerzaam. Met de step van Rockerz Outdoor leren kinderen balans en coördinatie te ontwikkelen met een glimlach op hun gezicht. En om het extra leuk te maken geven de wielen ook nog eens licht! Zo kunnen jouw kinderen zich urenlang vermaken en zullen ze zonder geklaag met je mee op stap gaan. Plezier voor iedereen!

De step maakt gebruik van intuïtieve zwaartekracht besturing, met een stuurbeweging van 75 graden. Kinderen kunnen gebruik maken van hun lichaamsgewicht om naar rechts en links te draaien. Door deze stuurbeweging leren jouw kinderen hun balans te houden en te sturen door zwaartekracht in hun voordeel te gebruiken. Hiermee ontwikkelen ze balans en coördinatie. De step valt bovendien niet makkelijk om.

LED verlichting voor je armen om buiten goed zichtbaar te zijn

Na een lange werkdag ‘s avonds laat nog even hardlopen, of voor het ochtendgloren de hond uitlaten? Zorg dat mensen en verkeer jou goed kunnen zien in het donker. Ga veilig de deur uit met deze groene LED hardloop verlichting van Rockerz Fitness!

Ga je geregeld in het donker de deur uit om hard te lopen, te sporten, of de hond uit te laten? Dan is het belangrijk dat je gezien wordt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in het donker en als mensen je niet kunnen zien. Draag daarom deze hardloop lichtjes van Rockerz Fitness als je de deur uit gaat in het donker! De lampjes komen in een set van 2 en zijn makkelijk in gebruik: de band werkt met klittenband en is makkelijker verstelbaar zodat je deze in één oogwenk om je arm, been, pols of enkel bevestigd. Ook kun je de lampjes aan je fiets of helm vastmaken tijdens een fietstocht in het donker. Of bescherm je kind in het donker door een lampje aan de rugzak te bevestigen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators met een kind vanaf 3 jaar oud die het le...