Campaign

Haibu.nl | Heatless Curls

Briefing

Company description

Haibu is dé groothandel voor hair- & beauty professionals en liefhebbers. Wij zorgen er graag voor dat jij alles in huis hebt om jezelf of jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: haibu.nl heeft het!

Je vindt er bekende merken zoals L’Oreal, Schwarzkopf en Goldwell, maar ook exclusievere merken zoals GLYNT, Mediceuticals, Shu Uemura, Alterna, SLA Paris en Convex Master. Altijd voor de scherpste prijzen en altijd dezelfde dag nog verzonden.

Invisibobble Heatless Curling Set

Haar krullen zonder hitte is dé trend van dit moment! Met deze Heatless Curling Set creëer je prachtige krullen, zonder het gebruik van een krul- of stijltang. Voor mooie krullen, zonder schade!

De Heatless Curling Set is een lint van zacht materiaal, speciaal ontworpen zodat jij er mee kunt slapen zonder dat het ongemakkelijk zit. De Heatless Curling Set is super makkelijk in gebruik. De twee stijlvolle sprunchies houden het lint op hun plaats, zonder een rare afdruk achter te laten. Na een nachtje slapen word jij wakker met prachtige, gezond uitziende krullen!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we opzoek naar influencers die de Invisibobble Heatless Curling Set wille...