Campaign

Kidsbox | Originele kinderfeestjes verhuur

Briefing

Company description

Wij houden van kinderen, leuke activiteiten & gezelligheid. Deze drie ingrediënten hebben wij gecombineerd in ons kleinschalige verhuurbedrijf voor kinderactiviteiten: Kidsbox.

Met ons aanbod van met name verhuurproducten willen wij ouders, verzorgers en leraren ontzorgen bij het organiseren van leuke activiteiten. Of het nu gaat om een kinderfeestje, klassenuitje of kinderhappening met onze kant-en-klare themaboxen weet je zeker dat de kinderen hier nog vaak met een glimlach op hun gezicht aan terug denken.

Ons assortiment bestaat uit verschillende themaboxen voor jongens en meisjes. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een wellness & beautyfeestje, prinsessenfeestje of unicornfeestje. Voor degene die wat meer op zoek zijn naar een actieve invulling bieden we o.a. een lasergamebox, kinderpaintballbox en box met pijl en boogschieten. We blijven ons aanbod verder uit breiden en staan dan ook open voor nieuwe thema's en ideeën. Zo hebben we onlangs ons aanbod verder uitgebreid met de kidsbox tipi slaapfeestje waarmee we alles aanbieden voor een stijlvol slaapfeestje thuis.

Uniek aan ons concept is dat we de materialen middels pakketpost laten bezorgen naar het gewenste adres in Nederland & Belgie. Een klant die een kidsbox huurt krijgt de materialen uiterlijk één dag voor de huurdatum thuis bezorgd, in de meeste gevallen nog eerder. Uiterlijk één dag na de laatste huurdatum dienen de materialen in de box te worden ingeleverd bij een PostNL pakketpunt voor de retourzending.

Al vele honderden ouders, verzorgers en leraren hebben met veel plezier gebruik gemaakt van onze producten en ons daarmee beoordeeld als uitstekend. Alhoewel we erg blij zijn met de vele kinderen die we al hebben blij gemaakt zijn we nog lang niet tevreden. Wij willen graag dat alle kinderen in Nederland in de leeftijd van 4 tm 12 jaar minimaal één keer in hun leven ervaren hebben hoe leuk de themaboxen van Kidsbox zijn. Om dit doel te realiseren kunnen we de hulp van personen en organisaties die onze producten leuk vinden goed gebruiken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij geloven in de kracht van ervaring. Daarom zijn we op zoek naar personen & organisaties me...