Campaign

PB Beauty | CC Cream Smooth Operator bij Kruidvat

Briefing

Company description

Vorige week heeft Patty Brard haar eerste beautylijn PB Beauty exclusief bij Kruidvat gelanceerd. De lancering start met haar CC Cream genaamd Smooth Operator.

PB Beauty CC Cream Smooth Operator

De CC Cream lift, egaliseert en camoufleert. Het is een anti-aging crème met lichte dekking, anti-rimpeleffect en color adapting pigmenten. Het bevat 100% natuurlijke astxanthine die je huidweefsel ondersteunt, beschermt en weefselbeschadiging beperkt. De CC Cream is 100% vegan en geschikt voor alle huidtypen.

Doordat de CC Cream color adapting pigments bevat, zijn de shades Fair, Tan en Deep geschikt voor een breed publiek. Fair is de lichtste kleur, Tan is een medium kleur en Deep is de donkerste kleur. De hoofdgedachte achter de Smooth Operator is dat je gemakkelijk en snel een natuurlijke look kan creëren en ideaal is voor de dagen dat je niet volledig in de make-up wilt.

Hoe gebruik je het?

Moisturize het gezicht, breng eventueel een primer aan en vervolgens kun je de Smooth Operator met je vingers, beautyblender of een kwast aanbrengen. Daarna kun je uiteraard de rest van je make-up routine toepassen.

Let op: goed blenden vanwege de color adapting pigments.

Verkoopprijs: €14,95

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zien graag een video (Reel/Story/TikTok video) waarin het voor-en-na effect van de CC Cream Sm...