Campaign

JUST GO HART. | Je eigen pre-workout samenstellen

Briefing

Company description

JUST GO HART. biedt een unieke concept voor pre-workouts. Bij JUST GO HART. geloven we dat iedereen zijn/haar eigen unieke behoeftes heeft als het gaat om pre-workouts. Daarom hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee klanten hun eigen formule kunnen samenstellen op basis van hun individuele behoeftes. Wij zijn 2 maanden geleden begonnen, dus we zijn heel nieuw op de markt.

Onze pre-workout is ontworpen om mensen te helpen hun training naar een hoger niveau te tillen en hun beste versie te worden. Onze formule bevat alleen hoogwaardige ingredi├źnten en is vrij van onnodige toevoegingen. We willen dat mensen weten dat onze pre-workout een veilige en effectieve manier is om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

We zouden graag willen dat ons merk bekend staat als een bedrijf dat zich richt op het individu en hen helpt om hun eigen unieke fitnessdoelen te bereiken. We willen ons onderscheiden van andere pre-workout merken door onze persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit.

Onze pre-workout is geschikt voor allerlei soorten sporten, van gewichtheffen en bodybuilding tot boksen, voetbal en hardlopen. We willen graag samenwerken met influencers die ons concept begrijpen en ons kunnen helpen om ons merk te promoten bij hun volgers. We geloven dat onze pre-workout een perfecte match is voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn blij om met je samen te werken om ons merk JUST GO HART. te promoten en ons unieke concep...