Campaign

Direct Diagnostics | Sporters gezocht!

Briefing

Company description

Als dochterbedrijf van bloedbank Sanquin is Direct Diagnostics sinds 2023 op de markt met preventieve gezondheidstesten. Dankzij de kennis- en kunde over (bloed)diagnostiek kunnen we inzicht in gezondheid toegankelijk maken voor iedereen. We geloven namelijk dat het voorkomen van ziekte een steeds belangrijke pijler zal worden binnen de gezondheidszorg.

Met onze preventieve gezondheidstesten willen we iedereen de mogelijkheid geven om de regie te pakken op een gezonde leefstijl. Zo bieden we inzicht, om gerustgesteld te worden of hierop te anticiperen om erger te voorkomen. Momenteel bestaat ons aanbod uit 18 preventieve gezondheidstesten. Zo bestel je bijv. een test om te weten hoe het ervoor staat met je gezondheid of omdat je wilt weten wat er te verbeteren valt.

Als iemand met een sportieve en actieve levensstijl ben je voortdurend geïnteresseerd in manieren om je leefstijl, gezondheid en sportprestaties te verbeteren. Maar hoe goed ben je al bezig en wat valt er te optimaliseren? De gezondheidstesten van Direct Diagnostics geven je inzicht in je vitaminen en mineralenstatus als het gaat om het leveren van sportprestaties. Zo ben je in staat jouw gezondheid en sportprestaties te verbeteren, beschermen én behouden.

Een test bestel je gemakkelijk via onze website (zonder verwijzing van een huisarts), wordt gratis thuisbezorgd en past door je brievenbus. Vervolgens test je je gezondheid in drie simpele stappen vanuit huis:

  1. Je neemt vanuit huis zelfstandig een bloedsample af (d.m.v. een eenvoudige vingerprik)
  2. Je stuurt het bloedsample op naar ons laboratorium (verzendmateriaal ontvang je bij je bestelling)
  3. 48 uur na ontvangst in het lab heb je inzicht in je gezondheid d.m.v. de uitslagen en een persoonlijk doktersrapport (dit wordt gepresenteerd in een beveiligde omgeving)


Onze USP's:

  • Test eenvoudig en laagdrempelig, op moment dat het jou uitkomt 
  • Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig
  • Binnen 48 uur inzicht in je gezondheid
  • Een persoonlijk doktersrapport met aanbevelingen
  • We maken gebruik van een gecertificeerd laboratorium + test (gelijk aan huisarts/ziekenhuis)
  • De testkit past door de brievenbus. Thuisblijven is niet nodig


Omdat onze testen zeer betrouwbaar zijn maar ook gevoelige informatie delen, vinden wij het uiterst belangrijk dat de content geen onjuistheden bevat en dat je je commit aan de richtlijnen binnen deze campagne. Lees voordat je een pitch uitbrengt dus goed alle informatie en voorwaarden door.

Relevante links


Let op: Deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share