Campaign

Altijd wel wat | Popopportunity ft. Jaël Loïs

Briefing

Company description

'Altijd wel wat' is een zeer catchy Nederlandstalig nummer met een lekkere beat, goeie lyrics en een aanstekelijke zanglijn. Onze artiestennaam is Popopportunity, in dit geval featuring Jaël Loïs. Met de geweldige stem van Jaël Loïs!

Het nummer gaat over een verstikkende relatie waar je heel graag uit wil ontsnappen, daadwerkelijk wil gaan leven maar je weet niet hoe of je durft (nog) niet. We maken gebruik van echte Nederlandse uitdrukkingen zoals Het is altijd wel wat, het is dit of dat......

Momenteel is er een echte hype omtrent upcoming Nederlandse zangeressen, vergelijkbaar met Maan, Meau, S10, Bente, Suzan en Freek en Jaël past zeker in dat rijtje! Haar stem is uitermate geschikt voor Nederlandstalige popsongs. Tegelijkertijd, we hebben ook al een aantal engelstalige nummers opgenomen die wat meer jazzy, groovy zijn. Ook die gaan we nog releasen dit jaar.

We mikken op een doelgroep van 14+ jaar. We denken dat dit nummer zowel aanslaat bij jeugd als bij ouderen. Kijk en luister ook nog even naar onze links ajb:

Spotify: https://open.spotify.com/track/3dk9kMRnt220bZ8zLhxWhE?si=63fb208e57f84dc1

YouTube: https://youtu.be/33tfsOvv1hw?si=JAC6rthy4ii0VD2Z

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Doelstelling is vooral om het aantal streams op Spotify substantieel te verhogen door het nummer...