Campaign

Wrap Your Nails Barter

Briefing

Company description

Bij Wrap Your Nails introduceren we gellakstickers: een revolutionaire benadering van nagelverzorging. Gellak stickers zijn gel nagels in de vorm van stickers waarmee je moeiteloos en snel een prachtige manicure kunt creëren, allemaal in het comfort van je eigen huis. Met onze gellak stickers heb je altijd kleurrijke en mooie nagels. Dit is het perfecte alternatief voor die vele bezoekjes aan de nagelsalon.

We bieden een uitgebreide collectie kleuren, glitters, nail art en glanzende metallic nagels, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte gelnagelsticker kunt vinden die bij jouw unieke stijl past. En het beste van alles? Onze stickers blijven moeiteloos 10 tot 14 dagen zitten voordat ze eventueel een verfrissing nodig hebben. Dus waar wacht je nog op? Get those nails wrapped!

USP's:

  • Gemakkelijk en snel
  • Voordelig en goede kwaliteit
  • Besparing tijd en geld
  • Ruim assortiment
  • Je eigen nagels bechadigen niet, zoals bij bijvoorbeeld gelnagels of acryl.


Doelgroep

Vrouwen tussen de 18 en 55 jaar in Nederland en België die geïnteresseerd zijn in beauty, manicures, pedicures en nagelverzorging.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar vrouwelijke influencers die passen bij ons product...