Campaign

Zedar Airfyer XXL met APP | Review

Briefing

Company description

Laat je ochtenden betoveren door de Zedar Smart Airfryer met APP. Vanuit het comfort van je bed activeer je de Zedar Airfryer op afstand. Langzaam dringt de geur van versgebakken broodjes je neus binnen, alsof je in een bakkerij ontwaakt. Terwijl je je langzaam uitrekt en naar de keuken wandelt, liggen de broodjes goudbruin en knapperig te wachten. Dankzij de app-bediening is alles perfect getimed. Je hebt de regie over je ontbijt, zonder je bed te verlaten.

De perfecte biefstuk

De perfecte biefstuk is een kunstwerk van smaak en textuur, waarbij verschillende elementen samenkomen om een heerlijke eetervaring te creëren. Het grillen van de biefstuk op de juiste manier is cruciaal aspect. Dankzij de voorgeprogrammeerde instellingen in de APP, bereid jij altijd de perfecte biefstuk in de Zedar Airfryer.

Voordelen van de Airfryer met ZEDAR APP

  • Met één druk op de knop, altijd de perfecte biefstuk op tafel.
  • Vanaf de bank bereid je heerlijke snacks terwijl je geen moment van de voetbalwedstrijd mist.
  • In de ochtend wakker worden met de heerlijke geur van vers afgebakken broodjes terwijl de broodjes goudbruin en knapperig liggen te wachten.
  • Laat de airfryer nacho’s klaarmaken terwijl jij jouw favoriete Netflix-serie verslind.
  • Na een lange werkdag zet je de airfryer op de terug weg aan zodat een heerlijke maaltijd geduldig op je wacht zodra je thuis bent.


Efficiënt en vetarm

De Zedar AF600 gebruikt geavanceerde luchttechnologie om jouw favoriete maaltijden te bereiden met tot wel 90% minder vet. Of het nu gaat om knapperige snacks of sappige hoofdgerechten, de Zedar Airfryer garandeert een snelle kooktijd zonder in te leveren op smaak. Bespaar tijd en maak gezonde en bewuste keuzes. Geniet van het beste, elke maaltijd opnieuw.

Warmhoudfunctie

Met de handige warmhoudfunctie hoef je je nooit meer zorgen te maken over koude maaltijden. Met een simpele druk op de knop blijft je gerecht tot wel 30 minuten perfect op de juiste temperatuur, zodat je er op je gemak van kunt genieten op het moment dat het jou uitkomt.

Slimme Bediening met de app - Jouw Keuken, Jouw Regels

Koppel de Zedar met de app en beheer moeiteloos de temperatuur en tijd voor verschillende gerechten met slechts een paar tikken op je telefoon. Verken meer dan 50 gerechten met voorgeprogrammeerde instellingen voor frietjes, spek, drumsticks, biefstuk, garnalen, taart, vis, en meer.

Kosten besparend

Bespaar energie en kosten met de Zedar Airfryer, die tot 83% voordeliger is dan het gebruik van je oven. Deze energiezuinige Zedar biedt dezelfde knapperige resultaten, maar verbruikt aanzienlijk minder elektriciteit. Geniet van heerlijke gerechten zonder de hoge kosten. Maak slimmere keuzes voor zowel je portemonnee als het milieu met de efficiënte Zedar Airfryer!

Gemakkelijk schoon te maken

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Zedar Airfryer. De afneembare mand en olieopvangplaat zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor het opruimen moeiteloos verloopt. Na de maaltijd kun je ontspannen, alles is zo simpel als het hoort te zijn. Geniet van het comfort van eenvoudig schoonmaken en ontspanning na het eten, precies zoals het hoort

8 Liter inhoud

De Zedar AF600, met een substantiële capaciteit van 8 liter, maakt het mogelijk om royale porties te bereiden voor 4 tot 6 personen. Deze efficiënte airfryer is geschikt voor diverse gerechten, van knapperige frietjes tot sappige snacks, met tot wel 90% minder vet dan traditionele kookmethoden. Dit maakt het een gezondere keuze, zonder concessies te doen aan de smaak. De indrukwekkende capaciteit maakt de Zedar Air Fryer ideaal voor alle gelegenheden.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die de Zedar AF600 air...