Campaign

Blije Kip | Vitamine D & Omega 3 eieren

Briefing

Company description

Blije Kip is het grootste, diervriendelijkere en duurzamere ei van Nederland. De eieren van Blije Kip zijn o.a. te koop bij Albert Heijn, Plus, Vomar en Jumbo. Dierenwelzijn, natuur en milieu staan voorop bij Blije Kip.

Samen met onze boerenfamilies staan we dag en nacht klaar voor alle Blije Kippen. We zetten elke dag een stap extra zodat onze kippen zich echt ‘blij’ voelen. Een taak die we met liefde vervullen. En jij kunt daar ook bij helpen; door een lekker Blije Kip eitje te bakken, pocheren, of koken. 😉

Belangrijkste USP's - Al onze Blije Kippen:

  • kunnen elke dag naar buiten
  • mogen scharrelen in een uitgestrekt weiland mét natuurlijke beschutting
  • hebben speciaal ontwikkelde kippenspeeltjes in hun verblijf zoals de kipschommel en de graantap
  • zijn bekroond met 2 en 3 sterren van de Dierenbescherming


Er zijn verschillende soorten Blije Kip eieren, maar deze campagne periode leggen we de focus op de Blije Kip Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren.

Blije Kip Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren

Blije Kip Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren worden gelegd door kippen die veel buiten in het zonlicht scharrelen en natuurlijke voeding krijgen. Het voer is zo samengesteld dat de kippen het om kunnen zetten naar Vitamine D & Omega 3. Een eitje voor onze Blije Kippen! Eén portie van circa twee eieren (136 gram) bevat 63% van de referentie-inname Vitamine D. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn daarbij van belang.

Wist jij al dat Vitamine D mede voor een goede weerstand zorgt? Met deze Blije Kip eieren voel je je de hele dag happy en heb je dus én een lekker ei én het gemak van extra vitamine. Daarnaast wordt bij ouderen, zwangere vrouwen, mensen die onvoldoende zonlicht op hun huid krijgen en mensen van kleur (omdat zij minder snel vitamine D aanmaken uit zonlicht) extra vitamine D aangeraden. Voor deze mensen zijn deze eieren dus ook aan te raden.

Let op: de Blije Kip Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren zijn alleen te koop bij Jan Linders, AH en Jumbo.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar 50 nano / micro influencers die