Campaign

Thermen Maastricht: introductie nieuwe wellness🧖

Briefing

Company description

Een dagje ontspannen. Dat is lekker en luxe, maar ook onmisbaar voor een gezonder, stressvrijer én gelukkiger leven. Want zeg nu zelf, zorg je goed voor jezelf dan ben je toch ook een leuker mens voor je omgeving? Dát is waarom wij bij Thermen Resorts doen wat we doen.

Ontspannen en uitgebreid genieten, dat doe je in ál onze Thermen Resorts. Verdeeld over heel Nederland (denk aan: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Berendonck). Nieuw én onlangs toegevoegd aan onze organisatie zijn Thermen Maarssen én Thermen Maastricht.

Over Thermen Maastricht

Zodra je aankomt op het topje van de Dousberg weet je het: hier ben ik aan toe, dit is wat mijn lichaam vandaag nodig heeft. Verscholen in het groen, tussen de boomtoppen, vind je Thermen Maastricht. Heerlijk warme sauna’s, verwarmende en verfrissende baden, verrassende rituelen en heilzame behandelingen. Genieten in het glooiende groen, luxe ontspannen in het heuvellandschap. Bij Thermen Maastricht ben je thuis én er even helemaal tussenuit in Limburg. Ons thermen ligt niet voor niets op deze plek, het is een bewuste keuze. De natuur is een rustpunt, zeker hier op het topje van de Dousberg.

Wie is onze doelgroep?

We kennen een brede doelgroep. Hoofdzakelijk wel gericht op vrouwen in de leeftijd van 25- 55 jaar. Onze doelgroep bestaat zowel uit gasten die een dagje uit willen (met vriendinnen bijpraten, een dagje ontspanning), gasten die bewust bezig zijn met hun gezondheid en gasten die een diepere laag zoeken en op zoek zijn naar innerlijke rust en verbinding. Een vrij breed publiek dus. Waarbij iedereen - uiteraard- op zoek is naar ontspanning.

Deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Let op: voor deze campagne zijn we op zoek naar influencers met minimaal 30.000 volger...