Campaign

Opening nieuwe gamehal Zaandam

Briefing

Company description

De plek waar jong en oud samen komen! Bij Sir Winston Fun & Games staat er een ruim aanbod van verschillende games voor je klaar, van behendigheid tot de klassieke arcade spellen. Bij ons versla je jouw tegenstander in een airhockey duel, verzamel je tickets en ga je met de mooiste prijs naar huis! Binnenkort openen wij een nieuwe locatie in Zaandam! Ons kan je al kennen van onze vestigingen in Amsterdam, Schiedam, Rijswijk, Scheveningen en Ypenburg!

Nieuwe locatie in Zaandam

Binnenkort opent onze nieuwste locatie hun deuren. Met een feestelijke opening introduceren wij ons in het centrum van Zaandam. Wij zouden graag in aanloop van deze opening een samenwerking met een influencer inzetten. Deze kan ons helpen met het creeeren van content over onze opening en de spellen. Het maken van de content heeft natuurlijk wel een doel, namelijk het bekend maken van onze nieuwe vestiging, het trekken van bezoekers en onze merkbekenheid vergroten.

Doelgroep

Onze doelgroep is vrij breed, dit omdat wij een familieentertainment centrum zijn. Onze bezoekers zijn kinderen, jong volwassenen, stelletjes en gezinnen. Maar natuurlijk kan je bij ons jouw kinderfeestje vieren of een bedrijfsuitje vieren. De doelgroep kenmerkt zich door:

  • kinderen en jong volwassenen
  • stelletjes
  • gezinnen


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zoeken een inluencer die past bij ons merk. De taal van de trends begrijpt en een goede band...