Ambassador

Door jouw adverteerders in contact te brengen met LinkPizza ontvang je een hele leuke extra aantrekkelijke vergoeding. Door adverteerders aan te leveren krijgen jij en andere publishers meer campagnes om op te kunnen pitchen. Dit kunnen zowel nieuwe adverteerders zijn waar je mee gaat samenwerken of een adverteerder waar je al mee hebt samengewerkt. Kortom: een win-win-win situatie. Dit gebeurt allemaal automatisch via ons referral programma.

Heb je geen LinkPizza script op je website staan? Gebruik dan het formulier hiernaast om adverteerders direct bij ons aan te melden. Op zoek naar argumenten om mee te doen als adverteerder? Neem dan eens een kijkje op onze aanmeldpagina.

Vergoeding

€ 250,- per goedgekeurde ingeschreven adverteerder met omzet. De lead wordt goedgekeurd nadat de aangemelde adverteerder een omzet van € 500+ heeft opgeleverd.

* Kun je meer dan vijf adverteerders aanbrengen? Dan kun je altijd direct contact opnemen om de opties te bespreken.

Voorwaarden

Zie referral programma.

Tip: Neem zelf contact op met deze adverteerder / opdrachtgever en geef dit vooraf aan ons aan. Daarna zorgt LinkPizza dat de koppeling met jouw account wordt gerealiseerd. LinkPizza is namelijk van mening dat jij zelf nog beter kunt uitleggen waarom LinkPizza voor de adverteerder van toegevoegde waarde is.

Adverteerder aanleveren

You need to be logged in as publisher to submit an advertiser.