Campaigns

Channels Influencers Publishers Campaigns
CIRCLE CLOSET is looking for bloggers

CIRCLE CLOSET is looking for bloggers

in 3 months Available

Are you ready to join the rental revolution?

Wij zijn CIRCLE CLOSET, het platform voor het huren en verhuren van designerkleding voor gelegenheden. Het is onze missie om de fashion industrie te veranderen en fashion rental de norm te maken.

Je kent het waarschijnlijk wel; je wordt uitgenodigd voor een event en je hebt niks om aan te doen. Wéér op zoek naar iets n...

Blije Kip | Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren

Blije Kip | Rijk aan Vitamine D & Omega 3 eieren

in 5 days Available

Blije Kip is het grootste, diervriendelijkere en duurzamere ei van Nederland. De eieren van Blije Kip zijn o.a. te koop bij Albert Heijn, Plus, Vomar en Jumbo. Dierenwelzijn, natuur en milieu staan voorop bij Blije Kip.

Samen met onze boerenfamilies staan we dag en nacht klaar voor alle Blije Kippen. We zetten elke dag een stap extra zodat onze kippen zich echt ‘blij’ voelen. Een taak di...

Word gratis lid van Qassa!

Word gratis lid van Qassa!

in one week Available

Cashback ontvangen voor je online aankopen? Shop dan via Qassa! Qassa is het gratis cashback platform voor de slimme online shopper. Lid zijn van Qassa is helemaal gratis!

Bij Qassa ontvang je cashback bij je online aankopen bij meer dan 1.900 webshops zoals: Bol.com, H&M, Thuisbezorgd, Zooplus, MediaMarkt, OHRA, Wehkamp en vele andere webshops. Via Qassa blijf je...

BikeFlip: duurzaam fiets abonnement (social)

BikeFlip: duurzaam fiets abonnement (social)

within 2 weeks Available

Kinderen groeien, fietsen niet. Weinig is zo tijdelijk als een kinderfiets; elke anderhalf tot twee jaar moet er een nieuwe fiets komen, en staat de te kleine fiets in de weg. Daarom hebben wij van BikeFlip een simpel, maar innovatief concept: een abonnement op een circulaire tweedehands (kinder)fiets met omruil- en reparatieservice aan huis.

Het werkt als vol...

Isoleren met Genius purschuim: vul gaten en kieren

Isoleren met Genius purschuim: vul gaten en kieren

in one week Available

Purschuim is een perfect middel om gaten, kieren en scheuren op te vullen. Op die manier kan er geen tocht ontstaan en dat draagt bij aan de isolatie van je huis. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer buiten. Purschuim is bovendien onmisbaar bij de montage van kozijnen voor ramen en deuren, bij het monteren van stekkerdozen of het opvullen van ruimtes bij doorvoeren van leiding...

Swing Latino | Danslessen Try Outs

Swing Latino | Danslessen Try Outs

in 4 months Available

Salsa, Bachata, Mambo of Kizomba leren dansen? Of ben je op zoek naar een Afro House workout? Bij Swing Latino ben je op de juiste plaats. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika, het Caraïbisch gebied en Angola, is Swing Latino zeker de meest authentieke dansschool in Amsterdam en omstreken.

Met 3 verschillende locaties i...

Kidsweek | Actie met gratis boek

Kidsweek | Actie met gratis boek

Completed

Kidsweek is een krant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die elke donderdag door de krantenbezorger thuisbezorgd wordt. Kidsweek schrijft over het nieuws uit binnen en buitenland, maar dan op zo’n manier dat het voor kinderen begrijpelijk is om te lezen. Het nieuws wisselen we af met luchtige rubrieken zoals dierennieuws, raar-maar-waar-nieuws, puzzels en moppen.

Behalve dat kinderen leren...

Lotties Period | Menstruatie Ondergoed

Lotties Period | Menstruatie Ondergoed

in 4 months Almost full

Lotties Period Underwear is een initiatief om de Nederlandse menstruatie-markt comfortabeler en duurzamer te maken. Menstruatie ondergoed is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband.

Lotties Period Underwear wordt gedragen tijdens de menstruatie en absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos. Het menstruatie ondergoed van Lotties is op...

TEAmwork Tea | Eerlijke thee

TEAmwork Tea | Eerlijke thee

Completed

TEAmwork Tea = écht eerlijke thee! We zijn de Tony Chocolonely van thee: we brengen kwaliteitsthee direct van de plantage naar jouw brievenbus (short chain) en geven onze vrouwelijke theepluksters in Sri Lanka een eerlijk salaris. Al onze thee is handgeplukt, gifvrij (bio), fairtrade, in plastic-vrije theezakjes (geschikt voor GFT-afval!).

Bij TEAmwork Tea kost thee wat het zou...

Spaar Joseph Joseph keukenhulpjes bij Hoogvliet

Spaar Joseph Joseph keukenhulpjes bij Hoogvliet

Completed

Koken kost tijd, het liefst willen we binnen 20 minuten een gezonde en complete maaltijd op tafel zetten. Daarnaast willen we graag beter leren koken en vinden we het belangrijk dat onze kinderen gezond leren koken. We zijn op zoek naar tools die koken leuker en makkelijker maken.

De tweelingbroers Anthony Joseph en Richard Joseph ontwerpen en produceren sinds 2002 de beste en meest hip...

Rockerz Fitness | Kinderstep & verlichting

Rockerz Fitness | Kinderstep & verlichting

in a month On hold

Rockerz biedt de ultieme fitness- en yogaproducten voor thuis. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden: alle producten genieten van een lange levensduur. Tevens zijn onze producten leuk voor het oog en we leveren uitgebreide instructiekaarten. No guts no glory: werk met Rockerz thuis aan je body & mindset!

Via deze campagne willen we graag 2 producten onder de aandacht breng...

Reviewrs | Eerlijke video reviews

Reviewrs | Eerlijke video reviews

Completed

Reviewrs.com is een start-up met als doel om het onafhankelijke review platform te worden voor alles wat reviewen valt. Door het maken van video reviews garanderen wij in zekere mate de authenticiteit van de review (TikTok voor reviews).

Alle reviews worden voordat zij worden geplaatst eerst gecontroleerd of deze voldoen aan de voorwaarden (product goed in beeld, kwaliteit, geen bloot /...

Filters