Campaigns

Channels Influencers Publishers Campaigns
Swing Latino | Danslessen Try Outs

Swing Latino | Danslessen Try Outs

in 4 months Available

Salsa, Bachata, Mambo of Kizomba leren dansen? Of ben je op zoek naar een Afro House workout? Bij Swing Latino ben je op de juiste plaats. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika, het Caraïbisch gebied en Angola, is Swing Latino zeker de meest authentieke dansschool in Amsterdam en omstreken.

Met 3 verschillende locaties i...

Kidsweek | Actie met gratis boek

Kidsweek | Actie met gratis boek

in 4 days On hold

Kidsweek is een krant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die elke donderdag door de krantenbezorger thuisbezorgd wordt. Kidsweek schrijft over het nieuws uit binnen en buitenland, maar dan op zo’n manier dat het voor kinderen begrijpelijk is om te lezen. Het nieuws wisselen we af met luchtige rubrieken zoals dierennieuws, raar-maar-waar-nieuws, puzzels en moppen.

Behalve dat kinderen leren...

Lotties Period | Menstruatie Ondergoed

Lotties Period | Menstruatie Ondergoed

in 4 months Available

Lotties Period Underwear is een initiatief om de Nederlandse menstruatie-markt comfortabeler en duurzamer te maken. Menstruatie ondergoed is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband.

Lotties Period Underwear wordt gedragen tijdens de menstruatie en absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos. Het menstruatie ondergoed van Lotties is op...

TEAmwork Tea | Eerlijke thee

TEAmwork Tea | Eerlijke thee

in 3 days Available

TEAmwork Tea = écht eerlijke thee! We zijn de Tony Chocolonely van thee: we brengen kwaliteitsthee direct van de plantage naar jouw brievenbus (short chain) en geven onze vrouwelijke theepluksters in Sri Lanka een eerlijk salaris. Al onze thee is handgeplukt, gifvrij (bio), fairtrade, in plastic-vrije theezakjes (geschikt voor GFT-afval!).

Bij TEAmwork Tea kost thee wat het zou...

Spaar Joseph Joseph keukenhulpjes bij Hoogvliet

Spaar Joseph Joseph keukenhulpjes bij Hoogvliet

Completed

Koken kost tijd, het liefst willen we binnen 20 minuten een gezonde en complete maaltijd op tafel zetten. Daarnaast willen we graag beter leren koken en vinden we het belangrijk dat onze kinderen gezond leren koken. We zijn op zoek naar tools die koken leuker en makkelijker maken.

De tweelingbroers Anthony Joseph en Richard Joseph ontwerpen en produceren sinds 2002 de beste en meest hip...

Isoleren met Genius purschuim: vul gaten en kieren

Isoleren met Genius purschuim: vul gaten en kieren

within 2 weeks Available

Purschuim is een perfect middel om gaten, kieren en scheuren op te vullen. Op die manier kan er geen tocht ontstaan en dat draagt bij aan de isolatie van je huis. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer buiten. Purschuim is bovendien onmisbaar bij de montage van kozijnen voor ramen en deuren, bij het monteren van stekkerdozen of het opvullen van ruimtes bij doorvoeren van leiding...

Rockerz Fitness | Kinderstep & verlichting

Rockerz Fitness | Kinderstep & verlichting

in 2 months On hold

Rockerz biedt de ultieme fitness- en yogaproducten voor thuis. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden: alle producten genieten van een lange levensduur. Tevens zijn onze producten leuk voor het oog en we leveren uitgebreide instructiekaarten. No guts no glory: werk met Rockerz thuis aan je body & mindset!

Via deze campagne willen we graag 2 producten onder de aandacht breng...

Reviewrs | Eerlijke video reviews

Reviewrs | Eerlijke video reviews

Completed

Reviewrs.com is een start-up met als doel om het onafhankelijke review platform te worden voor alles wat reviewen valt. Door het maken van video reviews garanderen wij in zekere mate de authenticiteit van de review (TikTok voor reviews).

Alle reviews worden voordat zij worden geplaatst eerst gecontroleerd of deze voldoen aan de voorwaarden (product goed in beeld, kwaliteit, geen bloot /...

Open Nederlands Kampioenschap Poker

Open Nederlands Kampioenschap Poker

in one week Available

Jaarlijks worden er 300 pokertoernooien georganiseerd door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Deze pokerkampioenschappen worden georganiseerd in samenwerking met horecagelegen door heel Nederland of vinden online plaats!

Pokeren voor prijzengeld is (behalve in Holland Casino) verboden. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is daarom speciaal in het leven geroepen voor m...

Verwarmen met de Boer Drachten

Verwarmen met de Boer Drachten

in 5 months On hold

De Boer Drachten, al meer dan 85 jaar de plek waar je de betere keuze voor buiten vindt. Wij helpen onze klanten altijd, door ons ruime assortiment bieden wij namelijk de beste oplossing. Met meer dan 70.000 producten zit er altijd een product bij met de kwaliteit die past bij wat je echt nodig hebt.

Onze producten zijn toegespitst op de agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg-...

Gratis 3-daagse coach opleiding bij GORTcoaching!

Gratis 3-daagse coach opleiding bij GORTcoaching!

in 11 months Available

Wij zijn GORTcoaching! Wij bieden gecertificeerde coachopleidingen aan in Amsterdam (en online). Daarnaast kan je bij ons de beste coaches vinden en en een gratis orientatiegesprek met ze boeken. Met meer dan 880 locaties zijn we inmiddels het grootste bureau van Nederland. Wil jij iets met persoonlijke ontwikkeling, je stress/burn-out aanpakken of je loopbaankansen verbeteren met een loopbaanc...

Lago Lago festival

Lago Lago festival

Completed

Lago Lago ontwaakt op 1 t/m 3 juli. Een nieuwe meerdaagse festivalvakantie voor ervaren festivalgangers. Lago Lago vindt plaats op een buitengewoon festivalterrein. Stroombroek ligt midden in de ongerepte natuur van de Achterhoek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Een prachtig meertje met uitgestrekt strand omstrengeld het programmagebied en de camping wat organisch in elkaar overloopt....

Filters