Influencer media kit of Bregje Schipper

Bregje Schipper

Bregje Schipper

50k - 150k

Wandelvrouw.nl is dé site voor wandelen en overnachten. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws, inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen en de leukste overnachtingsplekjes voor wandelaars.

wandelvrouw.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
278
Views
989
wandelvrouw.nl
Wandelvrouw.nl is een persoonlijk blog van Bregje Schipper. Het is een wandel-inspiratie-site waar je leuke nieuwe ideeën ophaalt over mooie wandelbestemmingen, tips voor gezellige wandelweekendjes weg voorbij ziet komen, je wandelvakantie kunt uitzoeken, handige wandeltips krijgt en kunt meelezen over wat er allemaal te genieten valt op wandelgebied.
Unique Visitors
261
Views
75
Verified
405
Domain Authority
519
Trust flow
932
Citation flow
950
TF/CF
146

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 78%
Belgium - 9%
Spain - 1%
Germany - 1%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Wandelen op de hoogste bergen van Wildkogel-Arena: ontdek de Großvenediger, Keeskogel en Larmkogel

a week ago

  Wandelen op de hoogste bergen van Wildkogel-Arena is een prachtige ervaring voor bergwandelaars en bergbeklimmers. De Großvenediger, de Keeskogel en de Larmkogel bieden allemaal unieke uitdagingen en prachtige uitzichten op de omliggende bergen en dalen. Of je nu een ervaren bergbeklimmer bent of gewoon wilt genieten van een mooie wandeling, er is voor [...]

Het bericht Wandelen op de hoogste bergen van Wildkogel-Arena: ontdek de Großvenediger, Keeskogel en Larmkogel verscheen eerst op Wandelvrouw.

5 x wandelen vanuit Landal ’t Hof van Haamstede

2 weeks ago

Zo vanuit je vakantiehuis wandelen. Dat is het allerleukste. De auto kan blijven staan of je kunt zelfs met de trein naar je vakantieadres. Hou je vakantie bij 't Hof van Haamstede, dan zit je goed, want het Duinpark, het resort, villapark Livingstone én de Résidence liggen pal tegen een prachtig natuurgebied aan waar [...]

Het bericht 5 x wandelen vanuit Landal ’t Hof van Haamstede verscheen eerst op Wandelvrouw.

Wandelen door de mooiste kloven van Salzburger Saalachtal | SalzburgerLand Oostenrijk

2 weeks ago

  Salzburger Saalachtal, gelegen in SalzburgerLand, staat bekend om zijn adembenemende landschappen en bergachtige omgeving. Een van de meest indrukwekkende wandeltochten in de regio maak je door de kloven Vorderkaserklamm en Seisenbergklamm. Deze kloven zijn gevormd door de erosie van de Saalach-rivier en bieden wandelaars een prachtige omgeving om te verkennen. Met de Salzburger [...]

Het bericht Wandelen door de mooiste kloven van Salzburger Saalachtal | SalzburgerLand Oostenrijk verscheen eerst op Wandelvrouw.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Bregje Schipper

0/5000