Influencer MediaKit of Dennis Cup

Dennis Cup

Dennis Cup

1k - 10k

Haerlems Bodem is een lokaal cross-mediaal mediaplatform dat zich door middel van moderne content (tekst, foto en video) richt op de inwoners van de regio Zuid-Kennemerland. Dagelijkse input en output met nieuws en actualiteiten.

haerlemsbodem.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
713
Views
284
haerlemsbodem.nl
Haerlems Bodem is een lokaal cross-mediaal mediaplatform dat zich door middel van moderne content (tekst, foto en video) richt op de inwoners van de regio Zuid-Kennemerland. Dagelijkse input en output met nieuws en actualiteiten. Thema’s als cultuur, uitgaan, lifestyle, muziek, ondernemen worden gebracht op een eigentijdse, ontspannen en laagdrempelige manier. Haerlems Bodem heeft als doel haar volgers te bewegen, onderwijzen, laten dromen, entertainen en marketen. Met een crossmediaal bereik van 230.000 mensen (per maand) in de regio is Haerlems Bodem onmisbaar voor lezers met een voorkeur voor kwaliteitscontent en liefde voor de stad Haarlem.

Prices

Unique Visitors
164
Views
473
Domain Authority
939
Trust flow
807
Citation flow
615
TF/CF
361

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 96%
Belgium - 1%
United Kingdom - 0%
China - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Dennis Cup

0/5000