Influencer media kit of Fran Lansbergen

Fran Lansbergen

Fran Lansbergen

1k - 10k

Als enthousiaste 26-jarige content creator uit Leuven ben ik toegewijd aan duurzaamheid en het koesteren van de eenvoudige dingen van het leven. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ideeën om mijn publiek te betrekken en ervoor te zorgen dat ze blijven terugkomen voor meer.


yourchicafrancesca

Statistics for the biggest channel
Followers
893
Likes
968
Last updated: a week ago
yourchicafrancesca
Als enthousiaste 26-jarige content creator uit Leuven ben ik toegewijd aan duurzaamheid en het koesteren van de eenvoudige dingen van het leven. Mijn passies omvatten reizen, gezellige koffieplekjes ontdekken en de natuur omarmen. Ik beschouw het als mijn missie om boeiende en authentieke content te delen over alledaagse dingen in het leven. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ideeën om mijn publiek te betrekken en ervoor te zorgen dat ze blijven terugkomen voor meer. Ik ben trots op mijn vermogen om mensen te inspireren en content te creëren die authentiek en herkenbaar is. Ik daag mezelf voortdurend uit om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met sociale media content.
Followers
940
Likes
307
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service