Influencer media kit of Jaquelien Kiers

Jaquelien Kiers

Jaquelien Kiers

1k - 10k

Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog.nl en JTravel.nl. Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips. Ga je mee op pad?


jtravel.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
667
Views
158
Last updated: 3 days ago
jtravel.nl
Deze site laat reisverslagen, foto's en informatie zien over de bezochte landen en plaatsen in Nederland, Afrika en Azië.
Unique Visitors
78
Views
139
Verified
521
Domain Authority
889
Trust flow
397
Citation flow
301
TF/CF
189
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 89%
Belgium - 5%
Thailand - 1%
Germany - 1%
South Africa - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Westerborkpad etappe 20 t/m 24 : Station Zwolle – Station Hoogeveen

2 weeks ago

Een verslag van etappe 20 tot en met 24 van de lange-afstandswandeling Westerborkpad. Deze vijf etappes lopen van Station Zwolle naar Station Hoogeveen. Mijn belevenissen en mijn route leest u in dit artikel. Inhoudsopgave Begin 2020 liep ik de NS-wandeling Westerborkpad vanaf het Rembrandtplein tot aan Station Muiderpoort. Thuis, bij het schrijven van mijn artikel, […]

Het bericht Westerborkpad etappe 20 t/m 24 : Station Zwolle – Station Hoogeveen verscheen eerst op JTravel.

Foto’s van de etappes 20 t/m 24 van het Westerborkpad : Station Zwolle – Station Hoogeveen

2 weeks ago

In dit artikel laat ik u een selectie van mijn foto’s zien die ik tijdens het wandelen van etappe 20 t/m 24 van het Westerborkpad maakte. Etappe 20 : Station Zwolle – Lichtmis Etappe 21 : Lichtmis – Staphorst Etappe 22 : Staphorst – Station Meppel Etappe 23 : Station Meppel – Koekange Etappe 24 […]

Het bericht Foto’s van de etappes 20 t/m 24 van het Westerborkpad : Station Zwolle – Station Hoogeveen verscheen eerst op JTravel.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 29 januari 2024

3 weeks ago

Mijn 1e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2024 is op 29 januari. Ik maak de Rootswandeling vanaf ingang Panneland, een wandeling die te vinden is op de website van Waternet. Het is mooi weer. Het is druk bij de fietsenstalling en ook op de parkeerplaats voor auto’s is het druk. Gelukkig heb ik onderweg geen […]

Het bericht Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 29 januari 2024 verscheen eerst op JTravel.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service