Influencer media kit of Jeremy Lensink

Jeremy Lensink

Jeremy Lensink

1k - 10k

Als je op zoek bent naar een lange indo: "Here is your man" Mijn naam is Jeremy, 28 jaar, geboren en getogen in Arnhem! In het dagelijkse leven werk ik als Key Accountmanager in de sales. Daarnaast probeer ik ook als Freelance Model, Host & Influencer aan de weg te timmeren! Feel free to say hi!


jeremylensink.fit__

Statistics for the biggest channel
Followers
896
Interactions
598
Engagement
894
Last updated: 3 years ago
jeremylensink.fit__
Ik ben iemand die niet graag stilzit en streef altijd naar succes! Succes heb ik gehad als Mister: In 2017 heb ik meegedaan aan de Mister International Netherlands verkiezing en doordat ik deze gewonnen had mocht ik Nederland vertegenwoordingen in Myanmar! Een super toffe ervaring die heel wat deuren voor mij heeft geopend als Model, Influencer & Host. Via LinkPizza hoop ik nog meer leuke samenwerkingen aan te gaan! Mijn interesses liggen met name in de sport, muziek en mode maar ik ben ook zeker geïnteresseerd in sales, marketing en crypto! Denk je dat wij een goede match? Voel je vrij om contact met mij op te zoeken en wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Prices

Followers
419
Interactions
617
Engagement
546
Posts
719
Last updated: 3 years ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service