Influencer media kit of Lisanne Prins

Lisanne Prins

Lisanne Prins

1 reviews

1k - 10k

Ik ben Lisanne Prins en ben 23 jaar. Ik woon in Leiden en studeer Commerciële economie aan de HvA. Ik ben bezig met sport & health. Ook vind ik het leuk om actief te zijn op sociale media en andere hiermee te enthousiasmeren. Ik sta altijd open voor uitdagingen!


lisanneafca

Statistics for the biggest channel
Followers
896
Interactions
641
Engagement
261
Last updated: 2 days ago
lisanneafca
Ik ben Lisanne Prins en ben 22 jaar. Ik woon in Leiden en studeer Commerciële economie aan de HvA. Ik vind gezondheid belangrijk en daarom ben ik hier zelf ook veel mee bezig, ik voetbal en let op mijn voeding! Ook werk ik in een parfumerie en heb ik thuis een eigen schoonheidssalon. Ik ben graag bezig met sociale media en vind het leuk om andere te enthousiasmeren. Ik doe dit via beauty, mode of sport. Sta natuurlijk altijd open voor andere uitdagingen die op mijn pad komen. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor bedrijven en ondernemers en samen tot een mooie oplossing komen om iets te bereiken. Ik ben zelf een spontaan persoon die doorgaat tot ze haar doel heeft bereikt en dat vereist veel doorzettingsvermogen. Ook kan ik erg kritisch zijn naar mijzelf toe. Het aller belangrijkste is dat ik plezier heb in de dingen die ik doe en dat heeft prioriteit voor mij. Ik moet mezelf goed voelen bij een product of dienst want anders kan ik niet andere overtuigen.

Prices

Followers
658
Interactions
740
Engagement
600
Posts
270
Last updated: 2 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Iris Galerie Nederland

Brand Awareness
a year ago
Prima product geleverd, heel erg bedankt!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service