Publisher MediaKit of mijnbrazilie

mijnbrazilie

mijnbrazilie

1k - 10k

Brazilië fan en wil dit graag delen met anderen door het geven van informatie en ik heb dit allemaal verwerkt in de website. Brazilië is vaak negatief in het nieuws en dat is zonde, want Brazilië is een geweldig land.

mijnbrazilie.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
637
Views
423
mijnbrazilie.nl
mijnbrazilie.nl is verzamelplaats van informatie over Brazilië. Je vindt informatie over steden, Braziliaans eten, Brazilië in Nederland en nog veel meer!
Unique Visitors
697
Views
620
Verified
380
Domain Authority
766
Trust flow
85
Citation flow
886
TF/CF
462

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Pastel de carne is een heerlijk Braziliaans recept

5 months ago
Wat is pastel? Pastel is een deeghapje gevuld met vlees, vis, kaas en/of groente. Er zijn ontzettend veel varianten te bedenken en er zijn ook veel verschillende recepten te vinden. Wij delen een recept om Pastel de Carne te maken (gehaktvulling). In dit recept wordt er gehakt, ui, tomaat en knoflook gebruikt.  Je kunt zelf …

Read More Read More

Recept Braziliaanse hotdogs

7 months ago
Braziliaanse hotdog maken Wie kent het niet. Een heerlijke hotdog! Veel mensen denken dan direct aan de hotdog uit Amerika, maar ook de Brazilianen hebben hun variant. Wij delen graag een recept van de Braziliaanse hotdog zoals hij in Brazilië wordt gemaakt. In Brazilië wordt de Braziliaanse hotdog Cachorro Quente genoemd.

Brazilië doet mee aan het WK2022 in Qatar | Groepsfase en Speelschema

9 months ago
Brazilië WK 2022 Brazilië heeft zich als eerste Zuid-Amerikaanse land gekwalificeerd voor het WK 2022 voetbal in Qatar door als eerste te eindigen in de kwalificatieronde van het Conmebol in Zuid-Amerika. Brazilië speelt in Qatar voor de 21e keer een WK en heeft vijf keer een WK gewonnen.
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to mijnbrazilie

0/5000