MediaKit | Influencer

mijnbrazilie

mijnbrazilie

1k - 10k

Brazilië fan en wil dit graag delen met anderen door het geven van informatie en ik heb dit allemaal verwerkt in de website. Brazilië is vaak negatief in het nieuws en dat is zonde, want Brazilië is een geweldig land.

Collab
mijnbrazilie.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
274
Views
148
Domain Authority
905
mijnbrazilie.nl
mijnbrazilie.nl is verzamelplaats van informatie over Brazilië. Je vindt informatie over steden, Braziliaans eten, Brazilië in Nederland en nog veel meer!
Collab
Unique Visitors
786
Views
411
Verified
276
Domain Authority
539
Trust flow
536
Citation flow
930
TF/CF
119

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Recept voor Braziliaanse Rabanadas

a year ago
Rabanadas Braziliaanse Rabanadas kun je vergelijken met wentelteefjes alleen om het geheel nog zoeter te maken gebruiken de Brazilianen gecondenseerde melk in het recept. Het is een lekker recept om te gebruiken als je oud brood over hebt gehouden. Bijvoorbeeld na een avondje barbecueën of na een heerlijk paasontbijt. Recept Braziliaanse Rabanadas

Olinda | Wat is er te doen in Olinda | Bezienswaardigheden en tips

a year ago
Olinda Brazilië De stad Olinda is gesticht door de Portugezen in het jaar 1535 en was vroeger een rijke stad vanwege de suikerrietplantages. De Hollanders zijn in het jaar 1630 Olinda binnengevallen en hebben een jaar later de stad geplunderd en in brand gestoken. De Hollanders wilde van Recife een hoofdstad maken en noemde de …

Read More Read More

Recept voor een Braziliaanse cocktail Caipiroska

a year ago
Caipiroska De Braziliaanse cocktail Caipiroska is nagenoeg hetzelfde als de Braziliaanse cocktail Caipirinha. Je vervangt de Cachaça door Wodka en je hebt Caipiroska. Ben je geen liefhebber van limoen? Dan kun je de limoen ook vervangen voor aardbeien, kiwi, watermeloen, frambozen, maracuja en waarschijnlijk nog veel meer fruitsoorten. Welke varianten ken jij?
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up