Influencer media kit of sofiemarissaros

sofiemarissaros

sofiemarissaros

1k - 10k

Hi daar! Mijn naam is Marissa en samen met mijn gezinnetje wonen wij in ons knusse huisje in Haarlem. Ik ben op dit moment in blije verwachting van ons tweede kindje. Ik deel over het (eerlijke) ouderschap, interieur stijling & gave uitjes om te doen met kids!


sofiemarissaros

Statistics for the biggest channel
Followers
685
Interactions
649
Engagement
655
Last updated: a week ago
sofiemarissaros
Een bezig bijtje die geniet van haar rol als mama maar ook graag studeert. Op dit moment zijn wij in verwachting van ons tweede kindje! It's a boy. Ik deel graag eerlijk over het ouderschap, leuke uitjes en weekendjes weg met mijn gezin maar ook mijn hobby voor fashion komt regelmatig op mijn pagina voorbij! Ik probeer op mijn account positiviteit uit te stralen ook al zit het soms even tegen. Maar ook dat zal ik altijd eerlijk delen. Kortom een mixje van van alles! Ik kom graag met jullie in contact. Liefs.
Followers
207
Interactions
613
Engagement
388
Posts
171
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service