Publisher media kit of Martine vd Haven

Martine vd Haven

Martine vd Haven

10k - 50k

Ik ben Martine en op mijn websites 123cadeauidee.nl, eenkadovoor.nl, supermoms.nl geef ik originele en leuke cadeau ideeën! Dit kan een blog zijn over een feestdag als Moederdag, een review over een cadeau of een cadeau tip van een product.


123cadeauidee.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
484
Views
170
123cadeauidee.nl
De website met cadeau ideeën voor mannen, vrouwen, kinderen, broers, zussen; eigenlijk iedereen! Of ben je juist op zoek naar een cadeau voor een huwelijk, verjaardag, vaderdag, moederdag? Wij hebben de leukste cadeautips!!
Unique Visitors
551
Views
244
Verified
785
Domain Authority
357
Trust flow
249
Citation flow
554
TF/CF
749

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 90%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Japan - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Zo geef je een iPhone cadeau!

a day ago

Mensen boven de 40 jaar kunnen zich vaak nog wel herinneren dat er een wereld was zonder mobiele telefoons, maar dat geldt zeker niet voor tieners. Een telefoon is onderdeel van iemand en dat geldt helemaal voor een iPhone. Wees dus niet verbaasd als er op het verlanglijstje van jouw tiener een nieuwe iPhone staat! […]

Het bericht Zo geef je een iPhone cadeau! verscheen eerst op 123 Cadeau idee.nl; Cadeautips voor alle gelegenheden!.

Kinder cadeau 12 jaar; dit geef je hem of haar kado!

a week ago

Kinder cadeau 12 jaar; weet jij wat je cadeau kunt geven? Het vinden van het perfecte cadeau voor een 12-jarige kan een uitdaging zijn. Ze bevinden zich op een leeftijd waarin hun interesses snel evolueren, en het kan moeilijk zijn om bij te blijven met wat in de mode is. Gelukkig zijn er tal van […]

Het bericht Kinder cadeau 12 jaar; dit geef je hem of haar kado! verscheen eerst op 123 Cadeau idee.nl; Cadeautips voor alle gelegenheden!.

Doopcadeau; wat voor cadeau geef je bij een doop?

a week ago

Doopcadeau; wat geef je cadeau bij een doop? Ontdek unieke en betekenisvolle doopcadeaus perfect voor deze speciale gelegenheid. Wanneer je bent uitgenodigd voor een doop, kan het soms lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden. Wat voor cadeau geef je bij een doop? Of je nu een traditioneel geschenk of iets unieks wilt geven, […]

Het bericht Doopcadeau; wat voor cadeau geef je bij een doop? verscheen eerst op 123 Cadeau idee.nl; Cadeautips voor alle gelegenheden!.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service