Influencer MediaKit of Mirella Appelman

Mirella Appelman

Mirella Appelman

1k - 10k

Interieurlover en heeft van haar passie voor interieur haar werk gemaakt. Eigenaresse van Huiswerk interieur- en vastgoedstyling. Ik woon samen met mijn vriend Paul en katten Izzy en Joep in een sfeervol appartement in Haarlem.

huiswerk_styling

Statistics for the biggest channel
Followers
307
Interactions
233
Engagement
628
huiswerk_styling
Mirella woont samen met haar vriend Paul en kat Izzy op de bovenverdieping van een prachtig Haarlems herenhuis uit 1910, dat ze helemaal hebben verbouwd. Als interieur- en vastgoedstylist was het voor Mirella niet moeilijk om van dit huis iets moois te maken, helemaal niet als je vriend ook nog eens meubelmaker is. Het is een eeuwenoud huis, inclusief en-suitedeuren, glas-in-loodramen en een ornamentenplafond om verliefd op te worden. Tel daar een verbreed balkon en een enorm dakterras bij op en je kunt wel spreken van een droomstulpje.

Prices

Followers
57
Interactions
173
Engagement
976
Posts
153

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Mirella Appelman

0/5000