MediaKit | Influencer

Shamira van Veenendaal

Shamira van Veenendaal

1k - 10k

Wij zijn Shamira en Niels. Samen hebben we een bestelbus omgebouwd tot camper en met Wander Rebel bouwen we aan de eerste vanlife community van Nederland. Dat doen we door het delen van blogartikelen, de #vanlifenl en het organiseren van meet-ups.

Collab
wanderrebel.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
583
Views
613
Domain Authority
924
wanderrebel.com
Met Wander Rebel bouwen we aan de eerste vanlife community van Nederland. Van mensen die parttime reizen in een busje tot fulltime vanlifers die ook als digital nomad werken. We publiceren blogartikelen, beheren een actieve Facebook groep, gebruiken de #vanlifenl en organiseren meet-ups en andere events.
Collab
Unique Visitors
558
Views
810
Verified
666
Domain Authority
505
Trust flow
576
Citation flow
872
TF/CF
960

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 16%
China - 0%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Waar als digital nomad je bedrijf inschrijven en belasting betalen?

a year ago

Steeds meer mensen zien een leven als digital nomad als de ultieme manier van vrijheid. Ze willen niets liever dan fulltime werken en reizen combineren en een zwervend bestaan leven […]

Het bericht Waar als digital nomad je bedrijf inschrijven en belasting betalen? verscheen eerst op Wander Rebel | Vrij, onafhankelijk & duurzaam.

Melanie: ‘een boerderij zoals 100 jaar geleden’

a year ago

In de rubriek ‘wereldverbeteraars’ interview ik mensen die de wereld op een duurzame manier een beetje mooier maken. Want hoe doe je dat eigenlijk, de wereld een beetje mooier maken? […]

Het bericht Melanie: ‘een boerderij zoals 100 jaar geleden’ verscheen eerst op Wander Rebel | Vrij, onafhankelijk & duurzaam.

Hypotheekrenteaftrek voor ondernemers

a year ago

Al eerder schreef ik een artikel met tips voor het aflossen van de hypotheek en waarom het überhaupt slim is om die af te lossen. Voor zelfstandig ondernemers is het […]

Het bericht Hypotheekrenteaftrek voor ondernemers verscheen eerst op Wander Rebel | Vrij, onafhankelijk & duurzaam.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up