Hape speelgoed

Briefing

What do we want an influencer to do:

Hape is een van 's werelds grootste producenten van speelgoed uit duurzame materialen. Hape speelgoed is zowel creatief ontworpen als milieuvriendelijk. Hape speelgoed is ontworpen voor kinderen. Ieder product is ontwikkeld om de ontwikkelingsvaardigheden van een kind te verbeteren. Taal noch cultuur of geslacht belemmert intuïtieve speelpatronen. Wat kinderen ervaren als spelen, herkennen ouders en opvoeders als een educatieve basis van sociale, sensorische, lichamelijke en emotionele vaardigheden.

Voor deze campagne zijn we op zoek naar relevante websites voor Hape. Je ontvangt een shoptegoed waarmee je verschillende producten mag kiezen om te reviewen. De productcategorieën waaruit je kan kiezen zijn:

  • babyspeelgoed: https://www.hapespeelgoed.nl/babyspeelgoed/
  • speelkeukens: https://www.hapespeelgoed.nl/speelkeukens/keukens/
  • speelgoed eten: https://www.hapespeelgoed.nl/speelkeukens/speeleten/
  • keukenaccessoires: https://www.hapespeelgoed.nl/speelkeukens/keukenaccessoires/

Hape stelt een shoptegoed beschikbaar ter waarde van €50 à €100 bij een DA van minimaal 20. Het shoptegoed is afhankelijk van je Domain Authority. Heb je echter een DA van minimaal 30 dan gaan wij, DBOM, in overleg met Hape over de hoogte van het shoptegoed dat je krijgt.

Je zoekt producten uit op de site van Hape en vult daarna de code in die je van ons hebt ontvangen. Nadat je de producten thuis hebt ontvangen en uitgebreid getest, schrijf je een review.

Je kan er ook voor kiezen om een reguliere blog te schrijven over Hape producten en de producten die je ontvangt van Hape zijn dan je beloning!

In de review/blog is het van belang dat je twee relevante links plaatst naar de productpagina('s) van Hape. Het is belangrijk dat je naar een overzichtspagina linkt (en geen individuele productpagina). Het assortiment van Hape kan namelijk veranderen, waardoor de link niet meer relevant is als het product niet meer op hapespeelgoed.nl staat.

Sign up for LinkPizza

or
Share