Campaign

WeMayRelax Challenge met Thijs Launspach

Briefing

Levensbazen is een community voor studenten en young professionals om samen te werken aan persoonlijke groei. Daarnaast is het vooral een plek van verbinding en supporten, we focussen op persoonlijke aandacht en op actie: niet alleen inspiratie, maar daadwerkelijk aan de slag gaan.

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier. Daarom deelt Thijs Launspach zijn tools tegen stress zoals hij beschreven heeft in zijn boek Fokking Druk. Maak ook zeker gebruik van de kans om bij de Q&A al je vragen aan Thijs te stellen! Met de inkomsten uit de deelname van de WeMayRelax Challenge kopen wij zoveel mogelijk 'Fokking Druk' boeken die we verloten onder de deelnemers van de challenge:

WeMayRelax Challenge

Van 17-31 mei organiseren we de WeMayRelax Challenge. De challenge voor minder stress en meer rust en positiviteit. Die 2 weken willen we zoveel mogelijk studenten en young professionals bereiken om tools tegen stress te delen.

In de 2 weken zijn er:

  • 6 live ochtenden (8.00) om samen de dag te starten met dankbaarheid
  • Elke dag een mail met een tool
  • Een live Q&A met psycholoog Thijs Launspach
  • Een workshop van Levensbazen


Link naar challenge: https://levensbazen.nl/wemayrelax

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share