MediaKit: Website Influencer

Influencer: Japke Sybesma

Japke Sybesma

Ik ben Japke, 29 jaar, en mijn tweede naam is Janneke. Al van jongs af aan heb ik een passie voor schrijven. Naast m’n passie voor schrijven heb ik nog een grote passie: sport. Momenteel ben ik vooral actief in het hardlopen en wielrennen en hier praat en schrijf ik daarom ook graag over.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
231
Views
458
Domain Authority
277
Trust flow
204
Citation flow
805
TF/CF
Verified

VLOG: WEEKENDJE FRIESLAND, PERSEVENT EN DE LAATSTE WERKDAGEN VOOR MIJN VERLOF

4 days ago

In deze weekvlog ben ik 35 weken zwanger. Ik neem je mee tijdens mijn laatste werkdagen voor mijn verlof. Zo ga ik nog naar een persevent en verblijf ik het weekend in Friesland bij mijn ouders. Ook geniet ik van twee hele gezellige etentjes.

Het bericht VLOG: WEEKENDJE FRIESLAND, PERSEVENT EN DE LAATSTE WERKDAGEN VOOR MIJN VERLOF verscheen eerst op JAPKEJANNEKE.NL.

Mijn week #41

6 days ago

Het was voor mij de laatste volledige werkweek voor mijn verlof. Ik had een aantal fijne sociale afspraken, genoot van een weekend Friesland én ging twee keer uiteten. Maandag Op maandag stonden er nog wat to do’s op mijn lijstje. Deze werkte ik in de ochtend af en ‘s middags wandelde ik heerlijk door de zon de stad in. Zo fijn! Kai werkt op maandag altijd thuis en na zijn werkdag besloten we naar het strand te rijden. Ons streven is om dat minstens eens per week te doen. Het was voor mij trouwens al de derde dag strand op rij. Hoewel het zonnetje eerst heerlijk aan het schijnen was, kwam het vervolgens ineens met bakken uit de lucht. Oeps! Dat resulteerde wel in een mooie regenboog. We doken snel een strandtent in om daar nog even een koffie te drinken bij de open haard. Ook heel fijn. Dinsdag Dinsdag had ik ineens enorme nesteldrang. Ik had al op de planning om te gaan schoonmaken in huis, maar naast de standaard schoonmaakronde begon ik ook aan de keukenkastjes. En eerlijk gezegd is dat toch wel heel erg fijn om te hebben gedaan. Het ziet er nu weer heel netjes en…

Het bericht Mijn week #41 verscheen eerst op JAPKEJANNEKE.NL.

Review: Garmin Venu 2s

a week ago

Als je me langer volgt, weet je dat ik al heel wat sporthorloges om mijn pols heb gehad. De afgelopen jaren draag ik graag de horloges van Garmin. Na een aantal modellen uit de Forerunner serie heb ik nu een nieuwe smartwatch mogen proberen. Sinds een aantal weken draag ik de Garmin Venu 2s. Vandaag deel ik mijn ervaringen met je! De Garmin Venu 2s* is anders dan ik gewend was. Deze smartwatch is natuurlijk ook gericht op sporten en bewegen, maar het biedt nog veel meer dan dat. Het eerste dat opvalt is namelijk het prachtige design. Ik vind het eerlijk gezegd niet eens op een sporthorloge lijken en zo zou ik het ook niet direct noemen. Terwijl je er dus ontzettend veel mee kunt! Het horloge is alledaags en ontzettend draagbaar. Ik vind het veel mooier staan dan zo’n grof horloge, die ik eerder vaak om mijn pols had. Veel stijlvoller en het oog wil ook wat, toch? Dit is natuurlijk slechts het uiterlijk. Wat is de Garmin Venu 2s nou eigenlijk voor een smartwatch? Het is een compleet gezondheidshorloge dat je helpt om je gezondheid te monitoren en te verbeteren. Natuurlijk kun je alle sportactiviteiten bijhouden, maar ook je stress, ademhaling,…

Het bericht Review: Garmin Venu 2s verscheen eerst op JAPKEJANNEKE.NL.

Social media and content channels by Japke Sybesma

japkejanneke.nl

Japke Sybesma Japke Sybesma 10k - 50k
JapkeJanneke.nl is een persoonlijke blog over mijn hardloopavonturen

vrouwendiefietsen.nl

Japke Sybesma Japke Sybesma 1k - 10k
Dit is hét online platform voor vrouwen die fietsen.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up