november-nieuwsbrief-linkpizza

Instagram toevoegen zonder koppeling & start met affiliate marketing!

Het is alweer november en dat betekent dat er weer een hoop nieuwe updates live zijn gegaan voor creators op ons platform. In deze blog praten we je bij over de belangrijkste updates van deze maand en wat dit voor jou als creator betekent!

Je Instagram toevoegen is nu nóg makkelijker ?

Sta je te popelen om te pitchen op leuke Instagram campagnes maar is het jou nog niet gelukt om je Instagram account te koppelen aan je LinkPizza account? Geen paniek, wij helpen je verder!

De beste manier om je Instagram te koppelen aan je LinkPizza-account is door in te loggen met je Facebook bedrijfspagina. Deze bedrijfspagina moet gekoppeld zitten aan je Instagram (dit is alleen mogelijk als je een bedrijfsprofiel op Instagram hebt, lees hier hoe je jouw account omzet naar een bedrijfsprofiel). Wanneer je koppelt, blijven je statistieken in je mediakit up-to-date en haal je eenvoudig je statistieken voor samenwerkingen op. Belangrijk om te weten is dat LinkPizza geen toegang krijgt tot jouw account, wij kunnen enkel en alleen de statistieken lezen.

Ik heb geen bedrijfsprofiel, wat nu?  

Mocht jij geen bedrijfsprofiel hebben, dan is het vanaf nu ook mogelijk om je Instagram toe te voegen zonder je Facebook te koppelen. Je dient dan wel handmatig alle statistieken (zoals de statistieken in je mediakit of bij samenwerkingen) zelf in te vullen en up-to-date te houden. Zo doe je dat:

  • Ga naar “Publisher” en klik op “Kanalen”
  • Klik op “+ Nieuw kanaal”
  • Klik op “Instagram”
  • Kies voor “Handmatig toevoegen” en vul de url van je Instagram account in
  • Vervolgens vul je alle gegevens in aan de hand van je Instagram statistieken.

 

Ook interessant voor agencies

Beheer jij meerdere influencer accounts, bijvoorbeeld vanuit een agency of mediabedrijf? Dan heb je wellicht geen toegang tot de inloggegevens van je talenten maar kun je deze accounts nu ook handmatig toevoegen zonder te koppelen.

instagram-handmatig-koppelen-linkpizza

Vraag vandaag nog affiliate toegang aan

Gratis geld, wie wilt dat nou niet? En het mooiste is, het kost je bijna geen energie en moeite om het te verdienen. Het enige wat je moet doen is zorgen dat je affiliate toegang krijgt in LinkPizza. Zodra je toegang hebt kun jij je affiliate linkjes delen met je volgers via je link-in-bio of website. Zodra één van je volgers iets via jouw linkje koopt, bijvoorbeeld die te gekke schoenen of nieuwe tas, cash jij automatisch! Hoe makkelijk is dat?

Werk-met-merken-samen-via-affiliate-links-en-verdien-geld

Heb je nog geen affiliate toegang? Zo doe je dat!

  • Ga in het menu naar “Publisher“
  • Klik op “Introductie
  • Ga naar “Extra geld verdienen”
  • En vraag hier de affiliate status aan.

vraag-affiliate-status-aan

Hoe kan ik nog meer geld verdienen met affiliate marketing?  

Ook daar helpen we je graag bij! Wist je dat je via LinkPizza 180 dagen gratis Pro abonnement op Linksome t.w.v. €144,- kunt krijgen? Met Linksome maak en personaliseer je gemakkelijk jouw eigen link-in-bio pagina die je kunt delen in de biografie van je socials. Door middel van een gepersonaliseerde link-in-bio pagina ben je niet meer beperkt in het aantal linkjes in je bio en kun je zoveel linkjes delen als je maar wilt!

Voeg je LinkPizza gebruikers-ID toe in de instellingen van Linksome zodat alle linkjes automatisch worden omgezet naar affiliate linkjes. Plaats vervolgens de linkjes van je favoriete producten (van meer dan 4.000+ aangesloten webshops affiliate programma’s) in jouw Linksome pagina en verdien geld met elk verkocht item via jouw link! ?

Op deze manier heb je geen gedoe meer met meerdere affiliate platformen, want bij LinkPizza krijg je een compleet overzicht van je best verkopende artikelen, links en adverteerders in één dashboard. Creëer in LinkPizza gemakkelijk al je affiliate linkjes, manage je inkomsten en krijg eenvoudig op je bankrekening uitbetaald.

Join jij onze Facebook community groep?

facebook-community-groep-linkpizza

Ben jij al lid van de nieuwe en exclusieve LinkPizza Facebook Influencer Community? Als LinkPizza community member blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en updates, kun je jouw mening delen en netwerken met mede creators.

Wat kun je verwachten?
? Nieuwe campagnes
? Tips & tricks
? Webinar aankondigingen
? Interessante polls & discussies
? Informatie over LinkPizza
? Deel je feedback
? Veelgestelde vragen beantwoord

Iets voor jou? Sluit je hier aan bij onze community!

Heb je vragen over de nieuwe features of hulp nodig bij het koppelen van je Instagram kanaal? Neem dan gerust contact op via onze chat en we helpen je graag verder!