Influencer media kit of Melissa Aarssée

Melissa Aarssée

Melissa Aarssée

6 reviews

50k - 150k

(UGC) creator en influencer met + 7 jaar ervaring. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Marketeer in de foodbranche. Ik vlog, blog, TikTok en ben dol op het maken van hoogwaardige video's waar mensen blij van worden. Mijn insteek is altijd om de doelgroep te inspireren, motiveren en activeren.


Successful LinkPizza collaborations: 16
melissaaarssee

Statistics for the biggest channel
Followers
702
Posts
622
Likes
800
Last updated: 3 days ago
melissaaarssee
Hi, ik ben Melissa Aarssée. Geboren in '88, woonachtig in Bergen op Zoom met mijn chocoladebruine labrador Bram en + 50 kamerplanten. In 2022 werd ik op TikTok bekend door het eten van - wat de meeste mensen zouden beschouwen als - EXTREEM heet eten. Eten is mijn grootste hobby en koken mijn tweede. Met mijn TikTok video's hoop ik mensen te inspireren, informeren en motiveren om andere smaken en eetculturen te leren kennen en deel mijn liefde voor spicy food. Ik werk graag samen met merken en bedrijven om met mijn bereik de online zichtbaarheid van hun merk, producten of diensten te vergroten. Inmiddels heb ik samengewerkt met toffe merken zoals Xenos, HelloFresh, Quorn, Lays, GreenChef, The Westfield Mall, Cêlavíta, Tilda Rice, Thuisbezorgd, Plantje.nl, Thuisbezorgd etc. Naast ZZP Content Creator werk ik als Marketeer in loondienst. Deze kennis en ervaring neem ik altijd mee om jouw wensen door te vertalen naar een succesvolle samenwerking. Laten we samenwerken!
Followers
704
Posts
35
Likes
929
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Zedar Airfyer XXL met APP | Review

Brand Awareness
4 months ago
Meerde malen samengewerkt en beide keren een topresultaat! Het enthousiasme spat ervan af en de communicatie verloopt vlot.

Foodello | Join us in the fight against food waste

Brand Awareness
10 months ago
We loved your content! Amazing work :)

CCandy.nl | Lil' Nitro Challenge

Conversion
a year ago
Onze 1e afgeronde samenwerking en wij zijn enorm blij met het resultaat!! Melissa is super makkelijk om mee te werken en heeft een creatief en goed inhoudelijk resultaat afgeleverd!! Aanrader dus!!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service