Influencer media kit of Shaquelise Schillemans

Shaquelise Schillemans

Shaquelise Schillemans

150k - 500k

Shaquelise is een 19 jarige influencer met een autonome acount groei. Ze heeft een hoge engagement en een sterk bereik buiten haar volgers om, dit geldt voor haar Instagram, Snapchat, Tiktok. Op straat word ze vaak herkent door haar trouwe volgers. Haar uitstraling is haar verkooppunt.


shaquelise

Statistics for the biggest channel
Followers
897
Likes
727
Last updated: 3 days ago
shaquelise
Shaquelise is een 19 jarige influencer met een autonome acount groei. Ze heeft een hoge engagement en een sterk bereik buiten haar volgers om, dit geldt voor haar Instagram, Snapchat, Tiktok. Op straat word ze vaak herkent door haar trouwe volgers. Haar uitstraling is haar verkooppunt, maar haar persoonlijkheid is voor haar fans de sterkste plus. Ze heeft ambities om actrice te worden en een muziek carrière te achtervolgen. Ook vind ze het belangrijk om haar fans te beschermen van de negatieve kanten van social media dat doet ze doormiddel van workshops/voorlichtingen.
Followers
88
Likes
225
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service