Influencer agency

Influencer agency

Wat voor influencer agency is LinkPizza?

Er bestaan nogal wat verschillen tussen de diverse influencer agencies in Nederland. Daarom is het belangrijk dat je vooraf goed weet wat je aan ons als influencer platform hebt. Als je kiest voor LinkPizza maak je het jezelf in de eerste plaats zo eenvoudig mogelijk. Wij worden namelijk gezien als het nummer 1 influencer- en contentplatform van Nederland (en zijn dat ook!). Door je aan te melden bij ons, kom je direct in contact met je doelgroep. Daar zorgt het miljoenenbereik van de meer dan 5.500 influencer kanalen die we hebben wel voor.

Als je je hebt aangemeld voor influencer agency LinkPizza, ga je als volgt in zijn werk. Je start met het online delen van je briefing. Vervolgens reageren influencers op je campagne en krijg je zelf de mogelijkheid om de meest geschikte influencer voor jouw merk of product te selecteren. Je beheert je campagnes in je eigen dashboard en hebt altijd en overal inzicht in wat de resultaten zijn. En de facturatie? Die regelt LinkPizza gewoon voor je.

De voordelen van het inschakelen van een influencer marketing agency

Waarom het slim is om te kiezen voor LinkPizza als influencer marketing agency? We sommen de voordelen graag voor je op!

  • Bereik met een influencer agency jouw doelgroep en maak je campagne veel effectiever;
  • Je verbetert je merkimago;
  • Laat anderen creatieve content voor je maken die ook nog eens van topkwaliteit is;
  • Je behaalde resultaten zijn direct meetbaar en inzichtelijk voor je;
  • Het vinden van de meest geschikte influencer voor jouw campagne is super eenvoudig;
  • Onderhandel direct en rechtstreeks met de influencer van je voorkeur over de prijs;
  • Beheer alle campagnes overzichtelijk op één vaste plek. De facturatie regelen wij.

LinkPizza: de beste influencer marketing agency in Nederland!

Maak kennis met de kracht van een influencer agency en laat onze experts je ondersteunen bij het ontwikkelen en beheren van je campagne. Je hebt de keuze uit meerdere abonnementen en kiest gemakkelijk het abonnement dat uitstekend bij jou, je budget en je bedrijf past.

Lite

Plaats een briefing en ontvang pitches van relevante influencers
Pro

Plaats een briefing en ontvang pitches van relevante influencers

+

Kies zelf je favoriete influencers uit op basis van alle profielen en tarieven

Managed

Laat onze experts jouw influencer campagne uitvoeren. Van briefing tot de eindevaluatie. All inclusive.

 

 

“Bij LinkPizza krijg je professionele hulp om het maximale uit je influencer campagne te halen.”

Sander Vessies

CEO Giftomatic

Voor bedrijven & bureaus

Een influencer marketing agency inschakelen voor je merk of bedrijf

Kies ook voor influencers met talent die je merk bij je doelgroep laten opvallen en promoten. Je kunt bij ons uit meer dan 5.500 social mediakanalen en blogs van gevalideerde en gekoppelde influencers kiezen. Maak zelf een duidelijke briefing aan zodat geïnteresseerde influencers daarop kunnen reageren. Komen jullie onderling de tarieven en werkzaamheden overeen? Dan start jouw kersverse influencer met het promoten van kwalitatieve content. Hoe? Direct via zijn of haar eigen website, op een blog of via social media. Daarbij zijn de prestaties van jouw campagne altijd en overal in je persoonlijke dashboard te bekijken.

Voor influencer, creators en publishers

Zelf een influencer? Gebruik een influencer agency op een slimme manier!

Houd je je nu al vaak bezig met het delen van kwalitatieve content via je socials? En ben je op zoek naar toffe samenwerkingen? Schrijf je dan bij ons in en ontdek hoe je hier (meer) inkomen uit kunt genereren. Ga een samenwerking aan met een van de vele opdrachtgevers op ons platform en werk voor geweldige merken en bedrijven. We laten je via een melding weten als er geschikte campagnes voor jou beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt LinkPizza ervoor dat de door jou gemaakte mediakit altijd en overal zichtbaar is en blijft voor mogelijke opdrachtgevers.

Waar wacht je nog op? Schrijf je gratis bij ons in, koppel je social media, ontwikkel je eigen mediakit en vraag direct bij ons goedkeuring aan. Je wordt al onderdeel van ons platform als je minimaal 250 volgers of unieke bezoekers hebt.

Influencer agency LinkPizza: enkele voorbeelden

Nieuwsgierig naar welke merken en influencers je bij het meest succesvolle internet agency van Nederland voor zijn gegaan? Bekijk dan de verschillende voorbeelden hieronder.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn van influencer agency LinkPizza voor jouw product, merk of bedrijf? Schrijf je dan in als adverteerder en selecteer het abonnement dat voor jou het meest geschikt is. Wil je graag mooie campagnes voor bedrijven maken omdat je zelf influencer bent? Schrijf je dan hier in en start met het samenstellen van jouw eigen mediakit.

Veel gestelde vragen

Je bespaart minimaal 50% van je tijd door LinkPizza in te zetten voor je influencer marketing. Je hoeft namelijk niet zelf meer op zoek naar relevante influencers, deze komen zelf naar je toe met een voorstel. Daarnaast gaat alle communicatie via ons platform, waardoor je geen losse mails of dm’s meer hebt. Ook hoef je geen statistieken meer op te vragen, omdat deze realtime te volgen zijn via ons dashboard. Tot slot regelen wij de facturatie: je ontvangt per week een verzamelfactuur van de samenwerkingen die je bent aangegaan. Wij betalen zodra de samenwerking is afgerond de influencer uit.

Iedere influencer binnen LinkPizza wordt handmatig gecheckt door ons ervaren team. We hanteren strenge kwaliteitseisen en checken o.a. of ze minimaal 250 volgers hebben, recent content hebben geplaatst en of hun engagement rate goed is. Ook kijken we naar de kwaliteit van de posts en de reacties.

Dat kan zeker. Wij kunnen de volledige campagne voor je managen, van het opstellen van de briefing tot de evaluatie. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

LinkPizza zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk met veel influencers tegelijkertijd kunt samenwerken. Voor bijna elk budget zijn er passende influencers te vinden. Op onze abonnementen pagina lees je welk abonnement het beste bij je past.

Wij raden je aan om een Pro-abonnement af te sluiten zodat je onbeperkt samenwerkingen kunt aangaan en gebruik kunt maken van onze marktplaats.

Deze merken gingen je voor