Campaigns

Pitch to any of these campaigns by hitting the button, select your MediaKit and submit your bid. Would you like your campaigns in this list? Create a campaign.

Signup as publisher

Filters

Advanced

Promoten van sollicitatietrainingen en advies

Promoten van sollicitatietrainingen en advies
1 month from now

Onze cliënten leren succesvol te solliciteren en gaan voorbereid op gesprek. Met het bedrijf Sollicitego geven wij o.a. privé sollicitatietrainingen. In een training van twee uur simuleren wij een sollicitatiegesprek, evalueren wij dit en reiken handige tips en trucs aan. De succesfactor is 85% hetgeen extreem hoog is in de branche.

De advertorial mag gaan over solliciteren in de breedste zin v...

DFDS Seaways

DFDS Seaways
1 month from now

DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij van Europa. Van IJmuiden naar Newcastle vervoeren we jaarlijks ruim een half miljoen passagiers over het water. Je kunt een minicruise boeken, een overtocht, voetbalreizen en nog veel meer. Geen overbodige luxe: je kunt je auto ook meenemen zodat een vakantie in Engeland erg toegankelijk wordt.

Voor DFDS Seaways zijn we op zoek naar bloggers die een...

Advertorial Ben

Advertorial Ben
4 weeks from now

Voor Ben zijn we op zoek naar bloggers die een artikel kunnen schrijven. Belangrijk daarbij is dat het artikel creatieve, interessante en vooral deelbare content bevat. Daarnaast is belangrijk dat het relevante (niet-commerciële) content bevat met daarin 1 linkje naar Ben.

Er zijn 4 mogelijkheden om naar te linken:

  • Sim-only
  • [apple-iphone-6s](https://www.be...

Televisiewinkel

Televisiewinkel
7 days from now

Televisiewinkel zoekt 1 of meerdere bloggers!

Bij Televisiewinkel vind je een breed assortiment televisies van de beste merken zoals Philips, Samsung, LG en Sony. Van Full-HD en 4K Ultra HD tv’s, tot allerhande accessoires en randapparatuur. Televisiewinkel.nl is official dealer van topmerken en heeft de scherpste prijzen van Nederland!

Voor Televisiewinkel zijn we op zoek naar een blogger...

Feenstra alles voor uw huis

Feenstra alles voor uw huis
Ongoing

Feenstra levert verschillende diensten voor uw huis. Feenstra is op zoek naar geschikte plaatsing voor een artikel over het onderhoud van onder andere de verwarming, beveiliging, ventilatie en uw zonnepanelen. Plaats een advertorial en promoot hun diensten.

Producten

Feenstra levert de volgende diensten en producten:

  • Verwarming
  • Beveiliging
  • Ventilatie
  • Zonnepanelen *...

Blogs over keukens voor Küchen direct

Blogs over keukens voor Küchen direct
Ongoing

Voor een klant ben ik op zoek naar enthousiaste bloggers die een leuk stukje kunnen schrijven over een keuken. Jouw droomkeuken, trends in keukens, verbouwing van je huis met daarbij een nieuwe keuken. Verzin iets leuks en wie weet mag jij voor onze klant schrijven.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
Ongoing

Voor Allianz Verzekeringen zijn wij op zoek naar blogs die een informatief stuk willen schrijven omtrent een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

De tekst wordt altijd door de blogger zelf geschreven en in samenspraak wordt gekeken naar een leuke, creatieve insteek die bij het blog past.

Blog over een badkamer voor Wooning

Blog over een badkamer voor Wooning
Ongoing

Voor Wooning ben ik op zoek naar enthousiaste bloggers die een leuk stukje kunnen schrijven over een badkamer. Of het nu gaat over je droombadkamer, over dat de badkamer je favoriete plekje in huis of een andere leuke met een badkamer: be my guest! Ik sta open voor alle ideeën

Branded content promotie voor LinkPizza

Branded content promotie voor LinkPizza
Ongoing

Voor LinkPizza zijn we opzoek naar publishers, bloggers, en influentials in de online marketing en uitgeverswereld. Heb jij zin om een kritisch maar ook relevant artikel te schrijven over branded content en native advertising?

Het artikel kan gaan over ons bieding's platform voor Branded Content en advertorials, onze revolutionaire auto...

Center Parcs | Promotie Villages Nature Paris

Center Parcs | Promotie Villages Nature Paris
Expired

Promoot nu het nieuwe vakantiepark van Center Parcs: Villages Nature Paris. Een unieke bestemming vlakbij Disneyland ® Parijs met 5 werelden vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.

Er is tevens een speciale openingsoffer voor Villages Nature Paris! Offer: vanaf €587 voor 4 pers. / 3 nachten incl. verplichte kosten. URL: [villages-nature-paris-aanbie...