Campaign

Lening vergelijken

Briefing

Campaign expectations

We zijn op zoek naar platformen die de leningvergelijking op onze website willen promoten. In de leenmodule op Geld.nl kunnen consumenten het brede aanbod aan leningen in de markt eenvoudig vergelijken en direct zien welke kredietverstrekker de goedkoopste lening biedt die past bij de individuele wensen van de consument. Hiermee besparen consumenten gemiddeld € 700,- per jaar op de kosten van hun lening!

Bewustwording

Let op: We willen benadrukken dat we consumenten niet aan willen zetten tot het afsluiten van een lening, integendeel! We willen er enkel voor zorgen dat indien een consument de beslissing heeft gemaakt om een lening af te sluiten, hij niet onnodig teveel betaalt voor zijn lening. Het gros van de consumenten sluit een lening standaard af bij de bank waar ook de betaal- en spaarzaken geregeld worden. Deze banken hanteren doorgaans echter hoge(re) rentepercentages. Er zijn goedkopere oplossing in de markt die net zo betrouwbaar zijn als de traditionele banken. Hier willen we consument van bewust maken in onze lening vergelijking.

Vergelijking in enkele minuten

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening bedraag gemiddeld namelijk €700 per jaar. Door een vergelijking te maken op onze site vindt de consument direct de kredietverstrekker die in zijn situatie de lening met de laagste rente biedt. Een goede vergelijking maken en een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze duurt slechts enkele minuten en het levert je zoals gezegd een enorme besparing op.

Duurzame content

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in de stijl van jouw website geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog opgezocht wordt. Dit wordt bevorderd door in de content zoektermen op te nemen waar ook op lange termijn nog naar gezocht wordt.

Onderwerp artikel

Het onderwerp van het artikel is bespreekbaar, bij voorkeur gaat het gehele artikel niet over een lening afsluiten, maar wordt er in een bepaalde alinea specifiek aandacht aan besteed. Bijvoorbeeld een artikel over het verbouwen van je woning, waarbij in een specifiek deel in de content wordt ingegaan op het wel of niet afsluiten van een lening hiervoor.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar platformen die de leningvergelijking op onze website willen promoten. In de...